lauantai 3. elokuuta 2013

♥Matkailua♥

Lähdimme siis perjantaina 29.6 perheeni kanssa Kreetalle viikoksi. Ketään ei varmaan kiinnosta lukea, kun makaan rantatuolissa tai syön, joten kerron reissun kohokohdista☺

Ratsastus
Menimme Georgiopolikseen ratsastamaan. Meidät haettiin jo 6.30 aamulla, ja matka kesti tunnin. Saavuimme paikalle ja oli hevosten jako. Äiti sai pienen Akira nimisen puoliverisen ja minä sain suuuuuuuuren Friisiläisen nimeltä Latitsia. Hevoset oli satuloitu valmiiksi joten pian lähdimme matkaan. Ratsastimme hiekkarannalle, jolla sitten laukkasimme täysiä yhteensä monta kilometriä. Latitsian ravi ja laukka olivat tosi pomputtavia... ja saimme myös kahlata hevosten kanssa:) Latitsia on varmaan ollut entisessä elämässä kumiankka, koska se ei olisi malttanut poistua vedestä.
Ratsastimme takaisin tallille ja huuhtelimme hevoset. Sitten meidät kyydittiin takaisin hotellille.

Hania
Yhtenä päivänä lähdimme aamulla Haniaan. Menimme bussilla ja matka kesti 30 minuuttia. Perille päästyämme lähdimme etsimään kuuluisaa nahkakatua (siellä siis on kauppoja, joissa myydään nahkatuotteita) koska halusin ostaa nahkatakin. Ensin eksyimme sinne isoon kaupunkiin, mutta 10 minuutin kuluttua löysimme perille. Kävimme kaikki kaupat huolellisesti läpi, mutta en löytänyt kivaa takkia, koska kaikki oli jotenkin epäsopivia. Alisa osti sentään laukun itselleen, joten ei ollut turha reissu.
Sitten lähdimme kiertämään vanhaa kaupunkia, ja meillä meni siellä neljään asti illalla, jolloin oli ruuhka-aika ja mahduimme vasta kolmanteen bussiin.

Ja muuta mainittavaa ei ollutkaan, koska muuten söin, uin ja nukuin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti