torstai 20. marraskuuta 2014

Pitkästä aikaa!

Moi!
Blogi palailee hiljaiselolta, teki kyllä tosi hyvää pitää pieni tauko ja nyt olen taas uudella innolla kirjoittamassa. Materiaalia on taas vaikea saada, kun maneesissa saa tosi huonoja kuvia ja ulkona ei ole enää kunnolla valoa kuvailua varten.
Tänään meillä olikin vikat treenit ennen sunnuntain kisoja. Hippu meni tosi kivasti, eikä koko valmennuksen aikana tullut yhtään puomia! Kääntäminen oli vähän hukassa, kun vauhtia olisi ollut ihan liikaa meidän pieneen halliin. Videolla näkyy vain viimeinen tehtävä, jossa esteet olivat 85cm. Videolta näkee hyvin, kuinka kaarteessa Hippu yrittää kiihdyttää, jolloin hyppy ei osu oikeaan paikkaan. Kisoissa ei pitäisi olla onneksi tuota ongelmaa, kun maneesi on isompi.
Menemme siis Järvenpään ratsastusseuran mestaruuskisoihin, joissa hyppäämme luokat 70cm ja 80cm. Molemmissa korotetaan esteitä uusintaan 5cm, eli voi olla, että päästään kokeilemaan myös 85cm rataa, mikä olisikin meidän isoin hallikisoissa. Vähänkö jännää mennä kisoihin, kun edellisistä on jo kolme kuukautta... Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin!
Videon laatua saa parannettua mutterista!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti