maanantai 21. lokakuuta 2013

HIHS ja muuta kiwaa:)

Eli kerronpa ensin HIHSin tunnelmia:) Lauantaina oli "vähän" enemmän porukkaa kun torstaina:) Myös isommat esteluokat ratsastettiin lauantain ja sunnuntain aikana. Sain siis todistaa 150cm luokkaa, jossa suomalainen Rosa (vai Roosa, en oo varma) Ruutsalo sai puhtaan radan. Suomenhevosilla oli katrilli, lännenhevoset piti viihdyttävän shown perusliikkeistä ja koko illan kruunasi knock out- esteluokka, jossa kaksi ratsukkoa suoritti samat radat samaan aikaan. Ja kaiken lisäksi Anna-Julia Kontio oli hienosti kolmas kyseisessä kilpailussa. Otin taas kuviakin:

Hevosen ilme☻

Ja tälläkin on silmät kiinni.

Tässä on ehdoton suosikkihevoseni♥

Tää este oli meiän edessä, joten siltä on eniten kuvia.

Kumpikohan hyppää enemmän, ratsastaja vai hevonen?
Sitten ne suomenhevoset. Kuvien laatu voi olla vähän mitä vaan, koska liikeohjelma ei oikein pelittäny pimeässä niin jouduin ottamaan huonommalla asetuksella:/

Joskus vielä Hippukin liikkuu noin...

Toi sama pitkäharjanen taitaapi hillua aika useassa kuvassa:)

Toi tummempi oli toooooosi hieno!

Tässä mun suosikit, jonon 1 ja 2.

Hallitseva suokkien estemestari, Hoppunen.

Lännenratsastuksesta tuli video, mutta se ei tietenkään lataudu tänne, joten laitan sit kuvia. Tai no, kuvan. Muut oli vähän pimeitä, joten laitan nyt vaan tän yhen.

Tässä se on just lähössä spinniin.
Knock out kisasta en jaksa laittaa kuvia, koska siinä nyt vaan hevoset hyppelehti esteitä, ja estekuviahan täällä jo on, joten ehkä te pärjäätte.

Sitten muihin juttuihin:

Ravailin taas eilen Hippulilla. Se tuntui puhtaalta. Meillä oli vähän huono päivä. Tein paljon pysähdys>peruutus>raviin tehtäviä, että hippu tuli kunnolla kuulolle. Saatiin myös lainata Typy-suokkia. Sillä menin paljon ympyröitä ja yritin saada sen vähän hitaammaksi ja kevyemmäksi edestä. Itseasiassa oon tosi tyytyväinen lopputulokseen!

Hipun pinkki nenä

Mun putte onki maailman hienoin♥

Sitte vähän suurempi pötkylä:)

Typy-heppa☺
Joo, tämmöne pitempi teksti taas kerran:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti