keskiviikko 30. lokakuuta 2013

halloweenbileet yms kivaa:)

Eilen mun rakkaat Milla ja Veera tuli meille. Me pidettiin jokavuotiset halloweenbileet:) Mä pukeuduin kokonaan mustaan; musta mekko, jossa oli musta laahus, värjäsin hiukset mustaks (se värjääminen vähän sotki kylppäriä...) ja yliampuva meikki:) Näytin kuulemma aivan Floor JanseniltaXD
Millalla oli hovineidon pitkä mekko, huntu ja mustat hiukset.
Veera oli joku pahisörkkimikälie:) Ja sen partneri oli joku kummitus jonka nimi pääsi unohtumaanXD
Tarjolla oli erinäisiä ruokalajeja, joiden nimiä en nyt viitsi mainita... Ja mansikkaboolia, joka tosin oli väriltään mustaa.
Milla jäi meille yöksi ja siivottuamme juhlapaikan huolellisesti vuorossa oli hiusvärin poispesu. Sotkettiin jälleen koko kylppäri ja taidettiin käyttää kaikki lämmin vesi:) Mut me siivottiin meiän jäljet tunollisesti.
Meillä oli aika vauhdikas ilta, johon sisältyi nauramista, kikattamista ja äänekästä repeilyä meidän inside jutuille. Jouduttiin tosin nukkumaan jo 23.00.

Herättiin väsyneenä aivan liian aikasin ja saatiin ittemme raahattua jopa kouluun asti. Tylsän koulupäivän lopuksi olin jo onnellinen siitä, että mulla olisi koko ilta aikaa olla kotona. Paitsi, että äiti sitten käskikin mut tallille.
Raahauduin Hipun luo ja otin sen sisälle syömään heinää. Harjasin Hipun ja menin ratsastamaan. Tälläkertaa varusteina olikin naruriimu ja pitkä riimunnaru. Taluttelin ensin Hippua hetken ja kiipesin selkään. Hippu oli ihana, vaikka sillä siis oli vaan koulutusriimu ja riimunnaru.
Hipulla ei voinut mennä kauaa, koska siltä oli tippunut kenkä:/
Hippu sai ansaitsemansa iltapuurot ja sai jäädä sisälle syömään loput heinät♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti