lauantai 2. marraskuuta 2013

Talkoilua:)

Tallilla oli tänään talkoot, ja aiheena oli tarhojen putsaus. Satoi aivan kaatamalla, joten ei ollut ehkä mikään kiva homma:D Putsaukseen meni kuitenkin aika vähän aikaa, koska osallistujia oli ihan kiitettävä määrä. Kaikki oli ihan märkiä ja kuraisia:D Minä ja Alisa leivottiin eilen Halloween-muffineja koko porukalle ja vietiin ne tänään tallille.
Ratsastin Hipulla 45 minuutia maneesissa. Hippu oli superkiva♥ Tein ensin pysähdyksiä käynnistä ja ravista. Sain pitkälle sivulle mahtumaan 4 pysähdystä, mikä on Hipun suorittamana aika hyvä. Sitten mentiin pohkeenväistöjä ravissa ja avotaivutusta käynnissä. Hipulla oli välillä jalat solmussa, mutta lopuksi sujui ihan hyvin. Hipulla oli "vähän" ylimääräistä energiaa, mistä johtuen sain välillä mellko reipasta kyytiä ravissa (ravisukuinen suokki juoksee aika kovaa) ja pari hyvinmuodostunutta (olipa järkevä sanavalinta) laukannostoa, joita tosin en Hipulta edes pyytänyt:)
Ratsastuksen jälkeen vein Hipun talliin, kylmäsin sen jalan ja annoin sille iltapuurot.
Kuvia piti laittaa, mutta kamera on autotallissa (älkää kysykö, mitä se siellä tekee) enkä jaksa hakea sitä:) mutta laitan kuvat vaikka huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti