lauantai 30. marraskuuta 2013

Kouluvääntöä taas kerran

Heippulis hei!

Tänään tallille mennessäni Hippu söi juuri heiniä. Otin sen sisälle ja laitoin kuntoon.
Menin taas maneesissa, koska kenttä oli kova. Aloitin työskentelyn käynnissä. Tein pysähdyksiä ja Hippu oli kiva. Siirryin raviin ja Hippu oli kivan pehmeä, vaikkakin tuntui laiskalta. Tein voltteja ja ympyröitä. Menin temponlisäyksiä pitkilläsivuilla.
Päätin ottaa vähän laukkaa ja hippu tuntui hyvältä. Pian poni alkoi pyrkiä itse enemmän eteen ja samalla yritti vetää puolipidätteitä vastaan. Jatkoin työskentelyä laukkaympyrällä ja Hippu oli taas kerran superhieno. Tein muutaman kerran niin, että nostin pitkänsivun alussa vastalaukan, laukkasin yhden lyhyensivun ja sen perään vielä pitkänsivun laukassa. Seuraavassa kaarteessa tein laukanvaihdon ja menin ympyrän myötälaukassa. En nyt osannu selittää, joten havainnollistava kuva:
Aloitin siis oikeassa kierroksessa vastalaukkaa (sininen) ja kierroksen jälkeen vaihdoin laukan ja tein laukassa pääty-ympyrän (punainen) Tein saman molempiin suuntiin pari kertaa.
Lopuksi tein vielä suunnanvaihtoja laukassa niin, että vaihdoin laukan ennen suunnan vaihtumista. Hippu alkoi selvästi väsyä, joten äiti meni hetken käyntiä ennenkuin lopetettiin.
Hoidettiin poni pois ja laitettiin se ulos.

Tästä eteenpäin skippaa, jos lifestyle ei kiinnosta!

Torstaina kello 19.38 lähdimme Millan ja Millan äidin kanssa Helsinkiin. Menimme junalla ja kävelimme siitä Tennispalatsille, jossa oli Nightwishin uuden elouvan (tai mikä ikinä onkaan) ensi-ilta.
Kävimme ostamassa karkkia leffan ajaksi ja menimme jonottamaan. Jouduimme odottamaan 15 minuuttia, ennenkuin pääsimme sisälle itse saliin. Paikkamme olivat hyvät, rivi 5 ja paikat 11,12 ja 13. Olimme siis aika edessä ja keskellä.
Istuimme hetken, kun Milla sanoi, että "eikö toi tossa oven ulkopuolella ookkin Floor"<klik, jos et tiedä tyyppiä.
Hysteerinen fanityttö pillityskirkumiskohtaus ja olin, että "missä missä missä????" Noh, siinähän se elämäni palvottu suuri idoli kökötti oven ulkopuolella.
Odotettiin hetki ja Floor ja Nightwishin rumpali Jukka Nevalainen marssi sisään elokuvan ohjaaja perässään. Floor istui melkein suoraan eteemme ja minä olin aivan hysteerinenXD
Floor piti puheen ja sai valtavat aploodit. Pian itse keikkatallenne alkoi, mutta harmiksemma Floor siirtyi takariviin:(
Konserttitallenne oli aivan upea, vaikka elokuvateatterin äänentoisto ei sille oikeutta tehnytkään. Setissä taisi olla 15 biisiä. Koko bändi oli upea ja ilta oli parhautta!
Elokuvan loputtua yleisö nousi seisomaan ja antoi aploodeja noin 10 minuuttia. Kesken aploodien me hipsimme ujosti Floorin luo ja pyysimme nimmaria ja yhteiskuvaa. Floor suostui ja saimme nimmarit (omani muistuttaa sotkua, koska siinä ei ollut mitään kunnon alustaa) ja yhteiskuvan. Kiitimme nätisti englanniksi, mutta yllätykseksemme Floor vastasikin suomeksi. Millan äiti joutui ottamaan muisakin halukkaista yhteiskuvia ja sillä aikaa Milla huomasi, ettei yhteiskuva ollut onnistunut. Pyysimme Floorilta uutta kuvaa ja Floor vain hymyili ja suostui taas. Kiitimme jälleen ja häivyimme vähhin äänin paikalta.
Olin kotona joskus keskiyöllä ja painuin suoraan (tai ainakin melkein suoraan) nukkumaan.

Perjantaina tuo odetettu leffa sitten tuli postissa ja katsoimme Millan ja oman isäni kanssa siitä sekä keikkaosan, että dokumentin. Dokumenttia ei siis näytetty torstaina. Leffa oli mahtava ja saatiin kunnon naurut. Milla jäi meille yöksi.
Milla on nyt rajattu pois, sori! Ja Floor seisoo mua alemmalla portaalla eikä edes suorassa, koska en mä nyt oikeesti siihen verrattuna noin pitkä oo. Floor on siis korkokengillä 195cm.

2 kommenttia: