maanantai 18. marraskuuta 2013

Viikonloppu:)

Sori tää tauko, mut en oo oikee ehtiny enkä jaksanu päivittää. Lisäks ei oo ollu kuvia ja en haluu enää postata ilman niitä.
Viikonloppu alkoi mukavasti, kun mentiin puomeja lauantaina♥ Poni oli ihana ja meni oikein reippaasti! Muutama kolahdus tuli, mutta ehkä enemmän ratsastajan virheistä ja välitkin oli välillä näköjään lyhyet(?) Laukattiinkin vähän ja sain aika reipasta kyytiä:) Käveltiin kai maastossa loppukäynnit, en oo ihan varma, kun on niin huono muisti.
Noh, sunnuntaina sitten menin iloisesti tallille, mutta myrskyn jäljiltä sähköt oli menny. Pimeässä tallissa laitoin ponin kuntoon. Tuuli oli edelleen kova, joten menin maneesiin. Koko peltihalli rämisi ja tuntui, että katto irtoaa. Onneksi ponilla oli korvatulpat, ettei se säpsynyt hirveästi. Ja arvatkaa mitä?????? Se eläin ontui taas!!! Ei pahasti, mutta kumminkin ravissa siihen samaiseen oikeaan kierroseen. Murrrrrhh! Ravailin kuitenkin kevyesti ja työstin hetken käynnissä, mikä menikin oikein mukavasti! Isi hieroi ponia hetken. Kylmäsin jalan ja annoin puurot. Hippu jäi sisälle vaikka kello oli vain neljä, koska ulkona ei ollut kiva ilma:/
Kuvia:
Hippu-ponin perusilme☺

Käyntiä...

Ravia. Hipulla on taas silmät kiinni♥

Laukkaa pitkästä aikaa. Upea muoto hevosella, eikösXD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti