sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Maastoilua ja arvonta♥

Moikka taas kaikille!
Ensinnäkin, 5 lukijaa on nyt saatu täyteen! Kiitos todella paljon kaikille! Tietysti lisää saa aina tulla ja olisinkin hyvin onnellinen, jos liittyisitte♥ Ajattelin tehdä sen kunniaksi arvonnan. Arvonnassa palkintona on arvostelu voittajan blogista, eli teen siitä postauksen. Ideana on, että linkkaamalla bloginsa tähän kommentilla saa yhden arvan. Jos olet lukija tai liityt, saat kaksi arpaa. Jos haluat kolme arpaa, mainosta tätä arvontaa jotenkin omassa blogissasi ja linkkaa se postaus minulle. Ilmoitan voittajalle hänen blogissaan kommentilla, johon linkkaan arvostelun. Onnea arvontaan!
Tähän päivään: Olimme jälleen Delian ja Paulan (Delian omistaja) kanssa maastossa. Lähdimme matkaan kello 12.00. Kävelimme junaradan vartta ja radan alituksen jälkeen käännyimme petotielle. Päätimme ravata hieman, mutta koska pohja oli niin hyvä menimme myös laukkaa. Taisiis Delia laukkasi ja Hippu tuli ravihevosravia perässä kolmea laukka-askelta lukuunottamatta.
Saavuimme risteykseen, josta päätimme kääntyä "pöllärille". Pölläri on sellanen kiva metsälenkki, joka on aika pitkä. Osa tiestä oli aivan täyttä mutalätäkköä, mutta selvittiin.
Pölläriltä mentiin peltotielle ja yhtäkkiä kuului kiväärin laukaus. Jotkut tyypit luultavasti ampui hirviä lähellä. Oltiin ihan paniikissa, että jos ne luulee meidän hevosia hirviksi ja ampuu. Kuultiin vielä kaksi laukausta, joiden jälkeen painuttiin vauhdilla karkuun.
Mentiin taas peltotietä, ja laukattiin. Hippu oli ihana ja se oli niin innoissaan♥ Alitettiin junarata ja ravattiin radanvartta kotiin. Kun oltiin enää ojanylityksen päässä kotoa Hippu päätti alkaa pelleillä. Se seisoi etujalat ojassa, jossa vettä ei ollut todellakaan kuin ehkä 3cm ja sitten, aivan yllättäen se loikkasi jättimäisellä loikalla ojan toiselle puolelle. Minä siinä sitten istun hevosen kaulalla jalustimet vielä jalassa ja kädet hevosen korvissa. "Hieman" naurettiin siinä ja mentiin talliin.
Hoidin ponin pois ja siivosin äiskän kanssa sen tarhaa. Vein ponin ulos ja lähdin kotiin. Tältä päivältä ei oo kuvia, mutta ajattelin laittaa vanhempia kuvia:
Alkusyksy -13

Eka kunnon kestävyystreeni kesä -13

6 kommenttia:

  1. Olen lukijana ja http://unelmiakohtiratsain.blogspot.com ja mainos tulee kohta jakka teen seen. Osallistun 3 arvalla. Millo osallistuminen loppuu

    VastaaPoista
  2. http://pikkuponeeeja.blogspot.fi/
    yks arpa.

    VastaaPoista
  3. www.munomatosisoma.blogspot.com
    yksi arpa siis :)

    VastaaPoista
  4. http://lifeewithmyownhorses.fi
    ja Yks arpa :)

    VastaaPoista
  5. kassuarajasara.blogspot.com

    Yksi arpa! :)

    VastaaPoista