keskiviikko 27. marraskuuta 2013

True koulutuupparit☺

Heippulis hei!
Tänään pääsin tallille mummin kyydissä, joten olin sielä jo kolmen jälkeen. Hain Hipun sisälle ja laitoin sen kuntoon.
Mentiin kävelemään maneesiin ja verkattiin vähän tuntia varten. Menin ihan vaan taivutteluja ympyröillä ja muutaman temponlisäyksen.
Sitten ope saapui ja siirryimme pääty-ympyrälle. Koitettiin saada Hippu liikkumaan aktiivisesti ja myötäämään. Ravissa Hippu oli ihan kamala! Mä en käsitä, miten hevonen voi olla semmonen, kun Hippu oli. Se veti vastaan ja yritti työntää lapaa ulos.
Tuupattiin ravissa varmaan 20 minuuttia ihan vaan niin, että tehtiin pääty-ympyrällä ravia ympyrää pitkin>asetus>voltti>suoristus>ravia ympyrää pitkin. Vasemmassa kierroksessa Hippu koitti tulla sisäpohjetta vasten ja voltit olikin välillä kaikkea muuta, kuin pyöreitä. Oikea kierros oli kuitenkin tänään parempi.
Nostettiin laukkoja ympyrällä ja Hippu meni oikein kivasti♥ Laukat nousi aina hyvin ja laukkakin oli mielestäni ihan hyvää. Siirtymät raviin onnistui, kunhan muistin pitää tarpeeksi pehmeän käden. Nostettiin kai kolme laukkaa molempiin suuntiin, ja sitten lopeteltiin. Mentiin loppuravit ja lopetettiin tunti.
Äiti toi Hipulle loimen maneesiin. Otin satulan pois ja laitoin loimen tilalle. Kävelytin Hippua aika pitkään ja vein talliin. Annettiin ponille puurot ja se sai jäädä sisälle.
Kuvia on nyt vain tunnin lopusta, koska iso osa oli pimeitä:(


Hikinen poni:)
Onko kukaan muu huomannut, että kun on näin pimeää kuvat epäonnistuu jopa järkkärillä? Itselläni ainakin on se ongelma:/
Huomasittehan muuten, että blogiin on ilmestynyt banneripaja? Joten jos joku viitsii/haluaa taiteilla minulle bannerin, niin latasin sinne kuvia ja ohjeet:)

2 kommenttia: