maanantai 11. marraskuuta 2013

Maastoilua ja kengitys

Hei vaan taas kaikille!
Haluaisin muistuttaa vielä kerran, että teen lähiaikoina postauksen aiheesta, jonka te lukijat saatte valita allaolevista vaihtoehdoista:
♥Hipun varusteet kuvina (kommentoi myös, haluatko riimut (ja narut), huovat, loimet vai korvahuput)
♥Minun ratsastusvarusteeni kuvina (kommentoi myös, että takit, sukat, raipat vai housut)
♥Koko tallipäivä videopostauksena
♥Postaus päivästä, jona en ole tallilla
♥Arkistojen helmiä (etsin parhaat vanhat kuvat ja videot)
Kommentoi, minkä noista aiheista haluaisit:) Toteutan toivotuimman.

Eilen suuntasimme nokan kohti maastoa Delian ja sen omistajan kanssa. Ilma oli melko tuulinen ja välillä tihkutti vettä, mutta lähdimme silti vähän maastoilemaan. Laitoin Hipun kuntoon melko nopeasti, koska se ei ollut kovin likainen. Hippu sai korvatulpat ja -hupun, koska menimme junaradan vartta.
Kävelimme pikkupätkän autotien laitaa ja käännyimme tiekaistaleelle, jossa oli isoja roskalavoja. Hevoset jännittivät niitä, ja saimme jo siinävaiheessa vähän kyytiä:D Pääsimme "mörköjen" ohi ja käännyimme radanvarsitielle. Edellämme käveli kaksi mummoa, jotka tarkkailivat meitä jatkuvasti.
Hetken kuluttua ohitsemme meni juna ja olin jo valmistautunut muutamaan loikkaan, mutta Hippu yllätti vain vilkaisemalla vierestä puksuttavaa pikajunaa. Viisas poni!
Menimme junaradan ali pienestä tunnelista, johon Hippu ei olisi halunnut mennä, koska koko tunnelin pohja oli yksi suuri vesilätäkkö. Pienellä suostuttelulla päästiin eteenpäin ja matka jatkui taas hyvin. Ratsastimme pientä peltotietä, jolla saatiinkin aika pitkä ravipätkä. Hevoset meni nätisti koko sen suoran.
Kävelimme seuraavalle peltotielle ja otimme taas ravia. Tällä tiellä Hippu ja Delia sai ensimmäisen aiheen säikkyä, joka oli lintu. Ponit pomppi hetken, mutta jatkoivat sitten patkaa nätistä. Käännyimme ylämäkeen, jossa hepat päätti, että nyt laukataan. Saatiin ne pidettyä ravissa, vaikkakin tahti oli melko reipas:)
Menimme taas käynnissä sille tunnelille. Ravasimme radanvarsitietä, kunnes edestä lentoon lähti lintu. Delia lähti Hipun selästä pukkilaukkaa, mutta viisas ponini vaan heilautti päätään ja jatkoi ravia. Kävelimme loppumatkan kotiin ja veimme hepat talliin.Kylmäsin Hipun jalan, venyttelin sen kanssa porkkanan avulla ja annoin iltapuurot.
Juoksutin Namua maneesissa. Valokuvasin sitä hetken, tosin kuvat oli aika huonoja:/
Kiitos maastoiluseurasta!
Hippu valmistautuu
Matkalla metsään:)

Hippu rakas♥

Namu-villi ja vapaa!
 Tänään aamu alkoi klassisen surkeasti, kun jäinen pyöränlukko meinasi saada mut myöhästymään ekalta tunnilta. Kerkesin kemiantunnille ihan viimetipassa. Päivä jatkui liikunnan kuntotestillä, jonka numeroa en tosiaankaan aio kertoa! Sitten musiikkia ja matikankoe, joka oli yllättävän helppo!
Hipulla oli kengitys ja viimekerrasta poiketen se käyttäytyi oikein mallikkaasti. En ollut tallilla, vaan äiti valvoi kengityksen. Mulla oli pianotunti, joka sujui myös mallikkaasti.
 ♥: Enni&Hippu

2 kommenttia:

  1. Liityin lukijaksi =) Tässä osoite mun blogiin http://www.janitas-life.blogspot.fi/
    Hippu on nuoruudestaan mulle tuttu ja suokki josta kirjoittelen blogissani asusteli ennen samassa tallissa hipun kanssa silloin kun hippu oli aivan vauva vielä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, että liityit:)
      Käyn kurkkaamassa blogisi.

      Poista