tiistai 9. kesäkuuta 2015

Keskiviikon estevalmennus



Moi!

Kello on jo tosi paljon ja lähden huomenna rippileirille, joten en jaksa oikeastaan kirjoittaa kauheasti. Tämän postauksen ilmestyessä ajastettuna olen jo leiripaikalla...
Oltiin siis keskiviikkona Roosan valmennuksessa. Ehdin verrytellä hyvin ennen valmennusta, joten pääsimme heti aloittamaan tehokkaasti. Teimme paljon siirtymiä askellajien välillä. Hippu oli alusta asti yllättävän terävä, joskin vähän hidas pidätteille.
Laukkasimme alkuun tosi paljon. Tehtiin taas laukan lyhennystä ja pidennystä. Hippu oli ihan innoissaan ja yritti kuskailla mua ympäriinsä!
Hypättiin muutaman kerran pientä pystyä ja innarisarjaa. Hippu oli innarilla kivan tarkka, vaikka itse olin ihan pihalla ja roikuin ohjissa kuin takiainen... Sarjan jälkeen piti siirtää raviin, ottaa ravi haltuun ja vaihtaa suunta, minkä jälkeen sama juttu tultiin toisesta suunnasta. Hippu oli sen verran innoissaan, että hallitusta ravista ei meinannut tulla mitään.


Seuraavaksi hyppäsinkin elämäni ekan kolmoissarjan. Tulimme sitä muutaman kerran, ensin ihan matalana ja vähitellen hieman korkeampana. Hippu oli tosi hyvin hereillä ja nosteli jalkojaan melko tarkasti, mitä nyt johonkin esteeseen vähän kolautti.
Lopuksi tulimme rataa, jossa yhdistimme kaikki tunnin aikana tehdyt tehtävät. Rata meni omasta mielestäni tosi hyvin! Sain aika hyvin paikat osumaan ja Roosakin sanoi, että nykyään ratsastan paljon aktiivisemmin ja tuon Hippua esteille, enkä vaan matkusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti