maanantai 15. heinäkuuta 2013

•Koiran rokotus ja maastoilua•

Aamulla päätin kerrankin nukkua, ja heräsinkin ansioituneesti vasta 10.15. Aamupäivällä kattelin leffan, jonka jälkeen minä, äiti ja pikkusiskoni Alisa ja Namu (eli siis se koira) lähdimme eläinlääkäriin hakemaan Namulle tehosterokotteen. 
Namu oli ensimmäisessä rokotuksessa joskun 4 viikkoa sitten huijattavissa,mutta nyt sitä ei enää ollutkaan niin helppo rokottaa ja samalla kun äiti piti sitä paikallaan sille piti antaa namia. Rokotus saatiin pienen pyristelyn jälkeen tehtyä ja suuntasimme tallille.
Tallilla haimme Hipun ja Seran, jota saimme tänään lainata laitumelta ja harjasimme ne. Lähdimme maastoon niin, että minä menin Seralla ja Alisa meni Hipulla talutuksessa. Kävelimme pienen lenkin, jonka jälkeen mina menin Seralla kentällä vähän aikaa ja Alisa meni sen aikaa Hipulla käyntiä ilman satulaa.
Seralla oli kiva mennä pitkästä aikaa. osin Hipun jälkee se on aika vaaaaaltava... 175cm suunnilleen. Mutta sillä on kisattu kai vaativaa B;tä ja sillä ratsastus on helppoa. Tein vähän siirtymiä, mutta en laukannut, koska Sera oli ollut viikonlopun kisoissa ja tarkoitus oli vaan vähän liikuttaa kevyesti.
Vaihdoimme Alisan kanssa heppoja, ja minä menin Hipulla ilman satulaa vähän aikaa. Hippu oli niiiiiiin pienen ja pyoreän tuntunen♥ Kyllä taas huomaa, että on ollut viikonlopun lomailemassa ja hevosta on ratsastanut joku muu. Eipäs mennytkään ulko-ohjan puolipidäte läpi. Aikani siinä väänsin ja käänsin, kunnes olin lopputulokseen tyytyväinen. Vein reiman ratsuni talliin ja se "hyökkäsi" heti heppatikkarinsa kimppuun♥ Sinne Hippu jäi tyytyväisenä ja pääsin kotiin.
Namu the tallikoira♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti