tiistai 16. heinäkuuta 2013

Valokuvausta ja koulutunti.

Menin tallille klo. 16.30. Lähdimme äiskän kanssa hakemaan Hippua laitumelta, mutta se päätti olla niin kuvauksellinen, että otettiin puol tuntii kuvia. Kun lopulta maltettiin pyydystää polle vietiin se talliin ja harjasin sen. Laitoin Hipun kuntoon ja lähdin kävelemään maastoon alkukäyntejä.
Käveltyäni pienen maastolenkin menin kentälle ja opemme Jaana ilmestyi paikalle.
Aloitimme tunnin tekemällä pysähdyksiä käynnistä. Pienen "pysähdyt, enpäs pysähdy, pysähdytpäs" taistelun jälkeen Hippu teki tehtävän nätisti ja siirryimme kevyeeseen raviin. Tehtiin muutamia siirtymiä ravista käyntiin ja takaisin raviin.
 Otimme lyhyen välikäynnin jonka jälkeen tehtiin pysähdyksiä ja siirtymiä toiseen suuntaan. Onnistuneen harjoituksen jälkeen tehtiin laukannostoja. Ensin nostettiin ravista. Tyyli oli semmonen "puskii, polle, laukkaa" ja Hipun kärsä osoitti kohti taivasta. Muutaman toiston jälkeen kuitenkin olimme tyytyväisiä ja aloimme tehdä laukannostoja käynnistä. Ja taas turpa oli kaikkialla muuaalla kuin siellä missä sen pitäisi olla. Muutaman toiston jälkeen muistin, että piti tehdä se perskatin puolipidäte ulko-ohjalla, ja johan alkoi toimia♥ Otimme taas käyntiä ja teimme saman tehtävän toiseen suuntaan. Otettiin loppuravissa eteen, alas venytyksiä ja kävelin vielä loppukäynnit.
Laiton Hipun karsinaan ja taas se alkoi nuolla heppatikkaria. Pyyhin hikiset kohdat kostealla sienellä ja jätin Hipun syömään iltaheiniä.

Ja sitten kuvia:



Hippu ei halunnut mennä "ojan" yli


Ensin mentiin käynnissä

Hippu oli superhieno ravissa♥

Ja kaiken kruunasi se, että laukkakin lopulta onnistui


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti