tiistai 28. lokakuuta 2014

HIHS 2014


Moikka!
Vuoden kohokohta, HIHS on nyt takana, ja oli kyllä taas ihan mahtavaa!
Itse olin siis HIHSissä sunnuntaina koko päivän. Aamulla heräsimme äidin kanssa ajoissa, mutta onnistuimme silti myöhästymään junasta. Menimme siis hieman kauempana sijaitsevalle Järvenpään asemalle, mutta sieltä lähtevä juna oli peruttu! Siispä odottelimme junaa 40 minuuttia, ja olimme jäähallilla vasta, kun U25 TOP 10 oli jo menossa.
Katsoimme muutaman ratsukon ja sen jälkeen lähdimme expoon.



Expossa iskin heti silmäni yhteen ihanaan kisatakkiin. Sovitinkin sitä, mutta jätin sen vielä kauppaan, koska halusin kierrellä rauhassa. Muutamaa kauppaa myöhemmin löysin myös ihanan kypärän ja päädyimme harkitsemaan vakavasti myös sen ostamista.
Hipulle löytyi Vereduksen suojat. Kiertelimme expossa vaikka kuinka kauan, mutta en löytänyt juuri mitään kiinnostavaa. Lisäksi oli kuuma ja ahdasta, joten päätimme poistua paikalta ihan suosiolla. Matkalla kuitenkin kävimme ostamassa kannusremmit ja sen kypärän! Esittelen ostokset postauksen lopussa tarkemmin.
Kävimme välillä syömässä ja siirryimme seuraamaan 145cm luokkaa. Oli kyllä kiva katsoa oikeasti tasokasta ratsastusta, vaikka katsomossa olikin hieman kuuma ja todella ahdasta.



Luokan loputtua suuntasimme seuraamaan verryttelyä. Verryttelyssä oli vain muutama ratsukko ja niin paljon katsojia, että menimme jälleen expoon tappamaan aikaa. Ostin vielä sen kivan kisatakin, jonka olin jo aamulla bongannut.
Väliajan loputtua palasimme katsomoon ja pian 160cm luokka alkoikin. Itse jännitin aivan hulluna suomalaisten puolesta, ja koko yleisö saikin aihetta riemuita, kun Anna-Julia Kontio pääsi upealla radallaan uusintaan! Muutkin ratsukot näyttivät upeilta ja tykkäsin radan suunnittelusta tosi paljon!! Uusintaa en voinut edes katsoa, vaan piileskelin kamerani takana toivoen, että puomit pysyy ylhäällä. Ja niinhän ne pysyikin! Upea kruunaus koko HIHSille, kun Juuli ratsasti palkintojenjakoon!





Ja sitten paneutukaamme ostoksiini:

Kannusremmit; 14.95€, Parkanon ratsutarvike. Tykkäsin näistä remmeistä tosi paljon, ne on pehmeät ja tuo pieni blingi tuo sopivasti ylellisyyttä!


Veredus Carbon Gel-suojat; Hippu sai kauan haikailemani Vereduksen suojat eteen ja taakse. Kokona M ja eilen sovitin niitä. Olivat sopivat ja mielestäni myös kivan näköiset. Etusuojat 130€ ja takasuojat 110€, Reitsport Manskilta.



HV polo-kisatakki; Itselleni hankin tummansinisen kisatakin. Olen jo pitkään harkinnut vaihtavani kisakamojen värin mustasta siniseen, ja niin myös tein. Takissa on kauluksissa, taskuissa ja halkioissa kivat blingit! Takki on jostavaa materiaalia ja hintaa oli alennuksessa vain n. 130€. En valitettavasti muista kaupan nimeä, josta tämän ostin.




Charles Owen Fiona; Uusi kypärä on ollut alunperin tarkoitus hankkia vasta jouluna, mutta nyt mukaan tarttui kuitenkin COn Fiona-kypärä. Tykkään kypärän mallista tosi paljon ja se istuu päähän uskomattoman hyvin! Hintaa 210€, Parkanon ratsutarvike. Kypärän väri tumman sininen, koska pitäähän sen sopia kisatakin väriin!



Toivottavasti tykkäsitte postauksesta! Palailen asiaan taas, kun olen saanut kuvamateriaalia treeneistä Hipun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti