keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Jumppasarjaa

Moi!

Eilen treenasimme hieman jumppasarjaa ja samalla verryttelimme torstain estevalmennusta varten. Torstain valmennus onkin siitä erityinen, että meillä on ihan uusi valmentaja!
Aloitin menemällä koko maneesin pituista puomitehtävää käynnissä ja ravissa. Hippu yritti aluksi hieman riehua yhdessä kulmassa, mutta rauhoittui kuitenkin nopeasti. Ravi oli tosi aktiivista ja puomit ylittyivät ilman suurempia ongelmia.
Äiti pidensi puomien välejä ja tulin ne muutaman kerran laukassa. Oikeassa kierroksessa Hippu kieltäytyi menemästä maneesin "hurjaan" päätyyn ja meinasin käydä tervehtimässä maneesin pohjaa. Onneksi olin jo valmistautunut siihen, että poni saattaa vähän kyttäillä, joten pysyin kuitenkin juuri ja juuri selässä.
Menin koko sarjan muutaman kerran niin, että siinä oli kolme hyppyä ja pari puomia. Hippu hyppäsi varsinkin oikeaan kierrokseen tosi kivasti, vasemmassa kierroksessa tuli vähän säätöä etäisyyksien kanssa. Parin toiston jälkeen nostimme viimeisen esteen pystyksi ja hyppäsin sarjan vielä kerran oikeaan kierrokseen.
Lopuksi ravasin eteen-alas. Hippu rentoutui hyvin ja venytti tosi kivasti koko selkäänsä.
Kuvat on sitten screenshot-laatua, minkä takia jätin ne normaalia pienemmiksi. Pahoitteluni siitä! Lopussa myös pieni videokooste hyppelyistä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti