perjantai 8. elokuuta 2014

Estekoulua

Moi!

Nyt kun Alli lähti pois, on Hippu joutunut kunnolla hommiin. Kirjoitan tähän postaukseen eilisestä estekoulutreenistä.

Laitoin Hipun kuntoon ja kävin kävelemässä alkukäynnit maastossa. Hippu oli alusta lähtien tosi reipas.
Kentällä verkkailin käynnissä ja ravissa samalla, kun äiti rakenteli meille korotettuja ravipuomeja. Hippu oli tosi hyvä ja tuli nopeasti pehmeäksi.
Aloin mennä puomeja ravissa. Pidensimme väliä hieman liiankin pitkäksi, jotta Hippu joutui oikeasti venyttämään raviaan. Hippu tuli aina puomeille lavat alhaalla, mutta nosti ne kivasti ylös!


Äiti vaihtoi puomit ympyrälle ja jatkoimme tehtävää niin, että puomit tulivat aina tietyssä kohdassa ympyrää. Hippu valui aina sisälle, koska se ei halunnut venyttää askeltaan. Muutaman toiston jälkeen tehtävä sujui kuitenkin hyvin.



Tulin itse alas selästä mittaamaan puomeille laukkavälin. Pienen pähkäilyn jälkeen sain puomit suunnilleen oikeisiin kohtiin ja kiipesin takaisin Hipun kyytiin.
Laukassa Hippu oli aluksi ihan innoissaan ja hyppi puomien yli valtavilla loikilla. Hinkkasin samaa ympyrää molempiin suuntiin ikuisuuden, ennen kuin olin tyytyväinen. Teimme myös yhden upean laukanvaihdon, jossa Hippu vaihtoi oikealla kouluvaihdolla, eikä sillä ainaisella estevaihdolla, jossa takapää tulee jäljessä.
Ravasin loppuravit samalla, kun äiti keräsi puomit pois.




Loppuravien ja -käyntien jälkeen Hippu pääsi talliin syömään. Se sai puurot ja iltaheinät ja minä kävin harjaamassa Prillan ja Delian, joita hoidin itseasiassa koko alkuviikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti