maanantai 18. elokuuta 2014

RiRa 17.8

Moi!

Eilen oli taas kisapäivä. Heräsin aamulla aikaisin. Olimme viikonlopun mummilla, mistä lähdimme ajamaan tallille. Tallilla Hippu kisakuntoon ja ei muuta kun kamat autoon ja matkaan!
Ensimmäinen starttini oli vasta puoli yksi. Olimme kisapaikalla jo puoli kaksitoista, joten kerkesin hyvin laittaa Hipulle kamat ja kävellä radan. Rata oli tosi vaativa, sarjalla oli ensin okseri ja sen jälkeen pysty ja muutenkin oli paljon hassuja reittejä ja erikoisesteitä.
Verkassa Hippu oli alkuun laiska, mutta heräsi laukassa. Hyppäsin vaan pari estettä ja sen jälkeen pääsinkin melko pian radalle valmistautuvana ratsastajana.
Rata itsessään oli tosi hyvä, nämä olivat ensimmäiset kisat, joissa menen "verkkaluokkana" 80cm. Hippu oli ihan täpinöissään ja hyppäsi esteen toisensa perään ilman ongelmia. Kunnes... Sarja oli perusradan viimeisenä ja ensimmäinen osa menikin tosi hyvin. En saanut Hippua välissä ylös kunnolla ja toinen osa putosi. Harmitti kyllä ihan kamalasti, rata oli muuten ihan uskomattoman sujuva!
Olimme lopputuloksissa sijalla 13/35, ja samalla toisiksi nopeimmat ensimmäisestä vaiheesta virheitä saaneet. Hyvä karvaformula!



90cm rata vaikutti rataan tutustumisessa tosi haastavalta. Esteiden korkeus ei sinällään epäilyttänyt, vaan enemmänkin kaikki kiemurat niiden välissä.
Verkassa Hippu oli alkuun tosi kiva, mutta yhden käyntitauon jälkeen se vaan jumittui, eikä hypännyt edes ristikkoa! Verryttelyaika loppui ja menin radalle sillä asenteella, että ihan sama kunhan ei oteta hylkyä ekalta esteeltä.
Noh, ekasta esteestä menimmekin yli, mutta toiselle esteelle Hippu teki taas stopin. Yritin uudestaan ja ratsastin niin huolella, kun vain pystyin. Olin ihan varma, että Hippu hyppää, mutta viimeisellä askeleella se meni esteen ohi. Meidän rata olikin sitten siinä.
Kävelin autolle ja lastasimme Hipun. Kotona kylmäsin sen jalat, annoin puurot ja poni pääsi ulos syömään heinää.
Teen kisakuvista erillisen postauksen, kun saan niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti