lauantai 30. elokuuta 2014

Ilman satulaa

Moikka!

Huh, vihdoin ehdin istahtaa koneen ääreen kirjoittamaan! Viikon aikana on tehty vaikka mitä, kuten oltu valmennuksissa, tiputettu etukenkä ja hypätty pitkästä aikaa itsenäisesti.
Tänään vuorossa oli kuitenkin ilman satulaa hömpöttelyä kentällä.
Meillä oli tänään koulua kello 9-13, koska opettajamme olivat lomautettuina maanantaina. Noh, päästyäni kuluttamasta kaunista lyijykynääni koulukirjojen äärestä, suuntasin reippaasti kotiin. Pienen huilitauon jälkeen olin oikein reipas ja päätin pyöräillä tallille.
Tallilla hoidin Hipun ja laitoin sille satulahuovan selkään. Kiinnitin huovan loimivyöllä, jonka kiristäminen olikin sitten ihan oma shownsa.

Käveltyäni alkukäynnit tein väistöjä käynnissä. Hippu oli tosi herkkä ja väisti hyvin, mitä nyt välillä ulkolapa puski liikaa edelle.
Tein väistöjä myös ravissa ja ne sujuivat yllättävän kivasti, itse kun en niissä ole ihan vahvimmillani... Taas oli aluksi pientä ongelmaa ulkolavan hallinnassa.
Lopuksi menin erilaisia kiemuroita, joissa vaihtelin askellajia ravin ja laukan välillä. Hippu oli edelleen varsin energinen, joten sain ihan tosissani keskittyä siihen, että pidätteet menivät läpi.
Ravailin loppuravit eteen-alas ja kävelin pitkään.
Hoidin Hipun hyvin ja annoin sille puurot. Lähtiessäni vein sen pihalle.
Loppuun kuvia torstain kouluvalmennuksesta:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti