maanantai 11. elokuuta 2014

Treeniä, treeniä

Moi!

Olimme talliporukkamme kanssa perjantaina 8.8 Nurmijärvellä hevossimulaattorissa. Oli kyllä siisti kokemus ja mielelläni testaisin uudestaan. Sain myös paljon istuntavinkkejä, joista tulee olemaan hyötyä.

Kännykkälaatu
Lauantaina 9.8 Sanna Siekkinen tuli sieltä hevossimulaattoripaikasta pitämään meille valmennuksen. Äiti meni Hipulla ensimmäisellä tunnilla ja minä toisella. Hippu toimi kivasti uusilla neuvoilla ja laukkaankin saatiin liitovaihe! Poni oli tuntien jälkeen aivan lopussa ja kaikkensa antanut.



Sunnuntaina oli estetunti. Menimme paljon erilaisia käännöksiä ja hyppäsimme kolmoissarjaa. Hippu oli kiva, mutta se ei juurikaan viitsinyt nostaa jalkojaan, kun esteet olivat ihan pieniä, alle 60 cm korkeita. Kerran ratsastin kaarteen jälkeiselle esteelle todella huonosti ja Hippu sitten päättikin mennä esteestä ohi. Muutenkin ratsastin kaarteita tosi huonosti ja oikomalla, en tainnut olla ihan terävimmilläni.
Lopputunnista hyppäsimme pari 80cm pystyä ja johan rupesi Hipullakin jalat nousemaan, kun se sai jo vähän ponnistaakkin. Oon suhteellisen tyytyväinen tuntiin, vaikka meistä kumpikaan ei ollut ihan skarpeimmillaan.


Sunnuntai-iltana levitimme talkooporukalla kumirouhetta maneesiin ja saimmekin sinne jo ensimmäisen kerroksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti