sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Infoa+kuulumiset

Moi!
Eli tosiaan, blogi jää tauolle kahdeksi viikoksi, koska lähdemme lomalle tänään. Jos pystyn, kirjoitan loman aikana jonkun postauksen, mutta en halua luvata mitään. Mutta viimeistään parin viikon päästä blogi herää jälleen.
Mutta sitten Hipun kuulumisiin.
Eilen menin kentällä. Alussa Hippu oli vähän jäykkä, mutta taivutteluiden jälkeen poni meni tosi hyvin! Harjoittelin heC kouluohjelman läpi, ja se olikin ihan hyvä. Parissa kohtaa poni nousu muodosta ta alkoi kiihdyttää liikaa, mutta muuten siis ihan siisti "suoritus".
Kokeiin myös aikuismerkkiä, koska halusin itse muistella sitä, tuleehan se olemaan luultavasti vakioratamme kesän kisoissa. Alku meni tosi hyvin, vaikka pohkeenväistössä Hippu olisi halunnut poikittaa liikaa. Sain kerrankin ponin koottua kunnolla ennen ensimmäistä laukannostoa ja laukka sujuikin hyvin. Toisessa laukannostossa Hippu alkoi kuumua ja ei meinannut kääntyä ympyrälle. Sen takia menin ympyrällä kaksi kierrosta yhden sijaan. Viimeisessä temponlisäyksessä Hippu yritti lähteä laukkaamaan, mutta sain sen jotenkin pidettyä ravissa.
Ravailin loppuravit eteen-alas. Hippu oli tosi kiva ja liikkui hyvässä tahdissa molempiin suuntiin.
Kävelin loppukäynnit maastossa ja Hippu oli kiltisti. Kävelyn jälkeen hoidin ponin pois ja vein sen ulos syömään.
Tänään menimme heti aamulla tallille, koska Hipulla oli kengitys. Harjailin ja rapsuttelin ponia lähes tunnin ja sai kerrankin aikaiseksi selviä sen hännän kunnolla.
Kengityksessä Hippu oli kiltisti ja seisoi mukisematta paikallaan. Vasen etunen oli kengitetty jo noin viikko sitten, koska siitä oli irronnut kenkä, joten sitä ei tarvinnut kengittää.
Kengityksen jälkeen vein Hipun suoraan tarhaan. En ratsastanut, koska Paula menee Hipun tänään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti