lauantai 6. syyskuuta 2014

Hyvää suomenhevosen päivää!

Moikka!

Kuten moni varmasti tietääkin, tänään juhlitaan suomenhevosen päivää. Tokihan meidänkin piti sitten jotain kivaa tekemistä keksiä ja lopulta löysin itseni puomiharjoitusten parista.

Ihan aluksi siivosimme Hipun tarhan. Hippu ja sen tarhakaveri Maija seurasivat touhujamme hyvin kiinnostuneina ja yrittivät kaataa kottikärryt.
Otin Hipun sisälle ja laitoin sen kuntoon. Menin kentälle kävelemään samalla, kun äiti rakensi meille korotettuja maapuomeja.




Aloitin varsinaisen ratsastuksen ottamalla Hipun kuulolle käynnissä ja ravissa erilaisilla siirtymisillä ja pysähdyksillä. Hippu pehmeni tosi nopeasti!
Aloin mennä puomeja, joista keskimmäinen oli korotettu. Hippu nosteli jalkojaan yllättävän hyvin.
Sen jälkeen menin keskellä kenttää olevaa korotettua puomia, jonka Hippu pudotti ravissa ja laukassa ainakin 10 kertaa. Yritin saada hyvän laukan ja Hippu esittikin paikoin sellaisia laukkapätkiä, että olin itsekin ihan ihmeissäni!

Joo ei toki tultu lähelle...


Lopuksi ravailin Hipun kunnolla rennoksi. Se oli lopussa tosi kiva ja kevyt. Hippu on tosin ollut muutenkin viimeaikoina ihan erityisen kiva, en yhtään tiedä mistä se voisi johtua! Toivottavasti tää vire pysyy vielä pitkään päällä, niin saadaan loppu kaudesta onnistuneet koulukisatkin mentyä.



6 kommenttia:

  1. Sut on haastettu! ;)

    http://milla--anniina.blogspot.fi/2014/09/haaste-hevosenomistajille.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, oon jo valitettavasti tehnyt sen viime talvena kerran, joten en jaksa tehdä sitä uudestaan:/:)

      Poista
  2. Tää sunkin blogi on tosi kiva ja täällä on hienoja kuvia! Liityin!:)
    http://pikkuinenponipipsa.blogspot.fi

    VastaaPoista