lauantai 13. joulukuuta 2014

Talvikuvia ja lumilaukkaa!

Moikka!
Yön aikana oli vihdoin tullut paksu lumipeite, joten meidän ohjelmaan tänään kuului talvikuvien napsiminen ja kentällä irroittelu. Namukin oli mukana leikkimässä reipasta tallikoiraa, ja siitäkin sain oikein kivoja kuvia, kun se leikki tallin pihalla toisen koiran kanssa.

Jos joku ei tiedä, niin Namu on tuo vaaleampi koira

Laitettuani Hipun kuntoon, menimme ulos ottamaan muutamia kuvia minusta ja Hipusta. Hipun mielestä oli kamalan kiinnostavaa seurata, kun puista putosi lunta, joten kerrankin se jaksoi seistä korvat höröllä vaikka kuinka kauan. Lisäksi luonnonvalo oli aavistuksen sinertävää, joten kuvista tuli tosi kivoja!




Kuvailujen jälkeen menimme kentälle. Hipulle ei onneksi tullut yhtään tilsoja, joten pääsimmekin nauttimaan reippaasta lumilaukasta maneesissa pyörimisen sijaan.
Aluksi ihan vaan ravailin ympäriinsä. Hippu oli ihan innoissaan, kauhoi teatraalisesti etusillaan ja pärisi. Hassu poni!
Laukkasin molempiin suuntiin ja annoin ponin kaahailla niin kovaa, kun sen lyhyehköistä jaloista irtosi. Lumipaakut vaan lenteli, kun Hippu kiihdytteli ympäri kenttää! Sain kyllä sellaista kyytiä, että välillä vähän hirvitti, saanko Hippua pysäytettyä ollenkaan...
Laukan jälkeen ravailin vielä vähän aikaa ja otin Hipun kunnolla kuulolle. Se pehmeni nopeasti ja tuntui tosi rennolta. Sääennuste on luvannut tänne myrskyä, ja kesken ratsastuksen alkoikin tuulemaan ja satamaan lunta.







Ratsastuksen jälkeen Hippu sai puurot ja pääsi tarhaan syömään päiväheiniä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti