perjantai 5. joulukuuta 2014

Tonttuilua

Moi!

Kävimme tänään Millan (<KLIK) kanssa tallilla ottamassa joulukuvia. Laitoimme Hipulle jouluiset varusteet ja itse vedin kypäräni  päälle tonttulakin. Löydettiin myös jostain kaapin perältä punainen polle-viltti, joka sopikin hyvin päivän väriteemaan.
Menimme aluksi ulos kuvailemaan, mutta siellä oli niin kova pohja ja pimeää, että menimme lopulta maneesiin ratsastamaan ja ottamaan kuvia. Hippu ei ollut kovin kuvauksellisella tuulella, mutta kyllä me nyt jotain saatiin aikaiseksi.
En tehnyt ratsastaessa mitään kovin erikoista, lähinnä ympyröitä ja siirtymiä. Hippu oli tosi energinen ja ajoittain hankalasti hallittavissa.
Tein paljon ravi-pysähdys-peruutus-ravi-siirtymiä ja niillä Hippu alkoikin toimia hyvin. Lopuksi se menikin tosi kivasti ja pehmeästi!
Nyt kun ilmat on viilenneet, Hippukin alkaa olla kamalan pirteä. Sen kanssa saa tehdä tosissaan töitä, jos haluaa saada sen kuulolle ja pyöreäksi. Olen myös huomannut, että videolla Hippu näyttää usein tasaiselta ja helpolta, mutta selästä tuntuu tosi vaikealta. Se taas on ihan hyvä juttu, koska ratsastan itse aktiivisesti myös silloin, kun Hippu näyttää jo hyvältä ja silloin se ei pääse luistamaan tehtävistä.
Tein ratsastuksesta pienen videokoosteen. Milla sai myös videolle, kun Hippu esitti "hurjia" pukkejaan... Koostetta tehdessäni tajusin, etten ole pitkään aikaan tehnytkään videota sileällä ratsastuksesta!
Jouluinen erikoispostaussarja alkaa virallisesti sunnuntaina, silloin luvassa MyDay kisoista, joten pysykää kuulolla!
LINKKI VIDEOON (laatu paranee mutterista)








Milla ja Hippu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti