maanantai 22. joulukuuta 2014

Vielä kerran joulukuvia

Moi!

Olen tehnyt viime aikoina parikin talvista kuvapostausta, ja jatkan edelleen samalla linjalla. Iso osa teistä lukijoista varmastikkin mielellään lukee mielummin kuvallisia, kuin kuvattomia postauksia?
Koska näin talvella ei juurikaan saa kunnollisia ratsastuskuvia, on lähes ainoa vaihtoehto postailla tarha- ja poseerauskuvia. Joulun alla kuviin saa kivaa lisämaustetta pukemalla ponin jouluvarusteisiin, ja juuri niin tein tänään.
Kävimme ulkona ottamassa talvikuvia, joista tuli mielestäni ihan hyviä. Lunta olisi toki saanut olla enemmän, ja itselleni tuli äskettäin hieman epätoivoinen olo, kun muokkailin pariin kuvaan lumisadetta kuvanmuokkausohjelmalla!





Kuvien oton jälkeen menin maneesiin ratsastamaan. Tein lähinnä siirtymiä ja ympyröitä. Hippu liikkui tosi tasaisesti ja reippaasti. Se oli ihan innoissaan päästessään lopuksi laukkaamaan täysillä ympäri maneesia!
En ratsastanut kovinkaan kauaa, vaan n. 40 minuutin jälkeen vein Hipun takaisin talliin. Annoin sille puurot ja vein sen tarhaan.
Tämä olikin itse asiassa viimeinen ratsastuspostaus ennen joulua, sillä tänään suuntaan joulun viettoon Lahteen. Siellä ollessani yritän kirjoittaa jotain, jos vaan ehdin koneen ääreen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti