sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Tampereen hevosmessut 2014

Moi!
Olimme äidin kanssa eilen Tampereen hevosmessuilla. En ottanut bloggaajien pressikorttia, koska minulla oli lippu jo ennestään. Harmittelin sitä tosin myöhemmin, koska areenan reunalla sai seistä vain, jos omisti pressikortin.
Aamulla herätyskello soi 6.20. Söin aamupalan ja koitin parhaani mukaan saada itseni valmiiksi ajoissa. Lähdimme  junalle 7.05 ja junamme lähti 7.20. Vaihdoimme junaa Riihimäellä ja jatkoimme pikajunalla Tampereelle. Junalta kävelimme bussipysäkille, jossa jouduimme odottamaan 10 minuuttia. Bussimatka kesti n.25 minuuttia.
Ensimmäiseksi menimme katsomaan Elmo Jankarin kenttäklinikkaa. Se oli tosi mielenkiintoinen ja sain paljon hyviä vinkkejä kotitreeneihin. Kuvasin myös aika paljon, mutta en muistanut vaihtaa kameraani pidempää putkea, joten kuvat eivät onnistuneet kovinkaan hyvin.
Klinikan jälkeen äiti lähti katsomaan satulansovitusta. Itse kiertelin vähän messualuetta. Kävin myös katsomassa (ja kuvaamassa) rotuesittelyn. Tykkäsin varsinkin suokeista ja friisiläisistä, mutta kaikkien muidennkin rotujen esittelyt olivat kivoja.
Rotuesittelyiden loputtua lähdin etsimään äitiä. Samalla kävin katsomassa hevosia karsinoissa ja kiertelin vähän kauppoja. En kuitenkaan löytänyt äitiä, koska puhelimeni ei toiminut.
Tapasin sattumalta eräässä kaupassa kaverini Piitun ja hänen äitinsä. Juttelimme aikamme ja sitten sain viestin äidiltäni, että minun pitää mennä Agrimarketille. Hain äidin Agrimarketista ja sen jälkeen menimme yhdessä Piitun kanssa syömään. Ruokailun jälkeen kävimme etsimässä minulle ja Piitulle saappaita.
Löysin kivat saappaat ja äiti suostui ostamaan ne. Onnistuimme samalla kadottamaan Piitun, ja sain myöhemmin häneltä viestin, että he olivat joutuneet lähtemään kotiin, koska Piitun isä tuli hakemaan heidät.
Jatkoimme kiertelyä vaikka kuinka kauan ja löysinkin kivat ratsastushousut. Lisäksi löysin Hipulle kaksi satulahuopaa ja korvahupun.
Lopuksi menin katsomaan viimeisen esteratsastusluokan. Äiti jatkoi vielä kiertelemistä kaupoilla. Sain hyvän istumapaikan, josta näkyi monta estettä. Muistun vihdoin vaihtaa kameraan pidemmän putken. Kuvat onnistuivat kohtuullisen hyvin ja luokka oli tosi mielenkiintoinen!
Messujen sulkeutuessa pääsimme tallinomistajamme kyydissä kotiin. Matka kesti yli 1.5 tuntia ja kotiin päästyäni kuvasin vielä videon, jossa esittelen päivän ostokset.
























 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti