maanantai 5. toukokuuta 2014

Ilman satulaa (kuvapommi&video)

Moikka!
Kirjoitan nyt postauksen eilisestä ilman satulaa menosta. Kuvia on paljon, koska kuvailimme äidin kanssa eilen muutenkin tosi paljon. Tein myös videokoosteen oikein vaivalla, joten toivottavasti tykkäätte!

Menimme tallille yhden jälkeen. Hippu kyhjötti vesisateessa aivan tarhan takanurkassa, joten menin heti pelastamaan sen sisälle. Onneksi sillä oli loimi, joten vain "ulkoilupuku" oli kastunut ja poni oli ihan kuiva.
Harjasin Hipun samalla, kun se otti päivätorkkuja kurkistusluukulla. Hippu oli aika puhdas, mutta karvaa siitä lähti ihan kiitettävästi.
Kun olin valmis laitoin Hipulle suitset ja suojat ja puin itselleni ratsastuskamat. Menimme ulos ottamaan hieman kuvia ja sen jälkeen menin kentälle.
Aluksi tutustutin Hippua jalkapalloon. Se olikin ponin mielestä kiva lelu, mutta kun otin sen käteeni ja jatkoin ratsastusta, pallo olikin pelottava, koska se oli ratsastajalla. Hippu sitten aikansa puhisi ja kummasteli, mutta lopulta sain heittää pallon maahan ilman, että se kiinnosti ponia mitenkään.
Sen jälkeen leikin vähän hernepusseilla ja muovirenkailla, jotka eivät Hippua kummastuttaneet lainkaan. Laitoin "lelut" pussiin ja pyysin äitiä tekemään meille pujottelun. Pujottelin pari kertaa ja siirryin raviin.
Ravissa en tehnyt mitään ihmeellistä, erilaisia suunnanvaihtoja ja keskityin pysymään kyydissä, kun Hippu vähän spurttaili ja sen ravi ei kuitenkaan ole sieltä mukavimmasta päästä...
Laukkasin vähän, mutta en huomannut kentän kulman olleen liukas ja poni meinasi lentää kyljelleen, kun takajalat liukuivat pois alta. Taisi ponilla hieman tuntua ristiselässä, koska se oli hetken todella jäykkä takaa. Jumppailin Hippua käynnissä erilaisilla väistöillä ja peruutuksilla 10 minuuttia, ja sen jälkeen jäykkyys oli kokonaan poissa.
Ravailin vielä isolla keskiympyrällä Hipun hyvin läpi, kiitin ja annoin kävellä. Käveltyämme tarpeeksi palasin talliin ja hoidin ponin tarhailukuntoon. Juuri, kun Hippu oli tarhassa eräs tuttumme tuli taluttelemaan sitä, kuten aamupäivällä oli sovittu. Hippu käveli siis vielä ehkä 10 minuuttia ja pääsi takaisin ulos.









Pidittekö erityisesti jostain kuvasta? Jätä ihmeessä kommenttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti