lauantai 24. toukokuuta 2014

Ilman satulaa

Moi!

Tänään lähdimme heti aamulla äidin, isin ja Namun kanssa liikkeelle. Namulla oli koiranäyttely tässä ihan lähellä, joten menimme tietysti katsomaan, kun Namun kasvattaja esitti sen. Namun osalta näyttely meni ihan hyvin, se sai EH;n, mutta ei ollut sertin arvoinen.
Näyttelystä jatkoimme suoraan tallille. Hain Hipun sisälle ja valitin aikani, miten on niin kuuma, etten jaksa ratsastaa. Pakko oli kuitenkin liikuttaa poni, joten päädyin mukavimpaan vaihtoehtoon, eli päätin mennä ilman satulaa.
Hoidettuani Hipun menin kentälle. Kävelin alkukäynnit ja aloin ravailla ihan rennosti ilman sen kummempia vaatimuksia. Hippu oli ihan kiva, mutta ehkä vähän laiskahko helteestä johtuen.
Laukkasin molempiin suuntiin puolipitkin ohjin ja Hippu nautti saadessaan mennä lujaa. Se teki hassuja loikkia aina kiihdyttäessään ja päästeli pitkät sivut aivan täysillä.
Ravasin hetken niin, että Hippu oli edes vähän kuulolla ja otin lävistäjällä lisäyksiä, jotka menivät tosi hyvin. Poni oli ihan puhki, mutta en voinut vastustaa kiusausta ja ottaa sitä kuulolle myös laukassa. Siispä vielä lyhyet laukat ja sen jälkeen pienet loppuravit.
Loppukäynnit kävelime maastossa ja sen jälkeen menimme talliin huuhtelemaan Hipun viileällä vedellä.
Syöttelin Hippua melko pitkään ja juuri ennen kotiin lähtöä laitoimme sille ötökkämyrkyt ja veimme sen ulos.
Meidän "upea näyttelykoira"






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti