sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Maastoilua

Moi!

Lähdimme tallille äidin kanssa ajoissa ja olimmekin paikalla jo kello 13.30. Otin Hipun sisälle ja laitoin sen pikaisesti kuntoon, koska Virpi oli lähdössä Napilla maastoon laukkailemaan ja halusin ehtiä mukaan.
Poni sai heti käyttöön uuden korvahuppunsa, jonka voitimme eilen kisoista ja se sopikin mielestäni oikein hyvin. Huppu oli ehkä hieman pieni, mutta pysyi silti päässä.
Kiipesin Hipun selkään tallin pihassa ja kirisettyäni satulavyön lähdimme matkaan. Kävelimme moottoritien vartta melko pitkään ja Hippu käyttäytyi tosi hyvin, vaikka ohi menikin rekkoja ja hälyytysajossa ollut ambulanssi. Vajaa kilometrin jälkeen käännyimme laukkasuoralle, jonka ravasimme ensin kerran pieneksi verryttelyksi.
Suoran päädyssä käännyimme ympäri ja nostimme laukan. Nappi laukkasi edellä tosi lujaa ja Hippu joutui tosissaan ponnistelemaan pysyäkseen perässä. Suoran päässä jarrutimme ja kävelimme takaisin suoran alkuun. Laukkasimme vielä toisen kerran ja sen jälkeen kävelimme kotiin, tällä kertaa emme tosin menneet moottoritien vieressä vaan maastojen kautta.
Menin vielä hetkeksi ravailemaan kentälle, mutta en ollut siellä kauaa, koska kentällä alkoi estevalmennus. Kävelin maastossa loppukäynnit ja vein Hipun talliin.
Pienen odottelun jälkeen aloitimme harjoitukset eräisiin kuvauksiin, joista saatte kuulla myöhemmin lisää. Harjoitukset menivät tosi hyvin kaikkien osalta ja koko juttu saatiin nopeasti läpi.
Kävin lopuksi syöttelemässä Hippua niin, että istuin itse selässä ja poni söi riimu päässä ruohoa ojanpohjalta. Pienistä ohjausvaikeuksista huolimatta minulla oli ihan hauskaa, poni olisi ehkä tykännyt enemmän jos olisin tyytynyt olemaan ihan vaan maassa.
Sain Hipun puurot juuri valmiiksi, kun mummi tuli hakemaan meitä kotiin. Heitin puurot ponille ja vein sen ulos.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti