lauantai 26. heinäkuuta 2014

JOKERA 26.7

Moi!

Pitkästä aikaa saattekin luettavaksi kisapostausta! En jaksa selittää kauhean tarkasti ratoja, mutta laitan niistä sitten videot.

Teimme ensin aamutallin ja sen jälkeen lähdimme kisoihin. Ponit meni autoon hyvin ja pääsimme matkaan nopeasti.
Kisapaikalla katsoin muiden tallilaistemme suorituksia (he olivat tulleet paikalle aikaisemmin) ja sen jälkeen laitoimme Allin kuntoon. Kävelin hetken ja sen jälkeen otin ravit ja laukat. Kävin välissä tutustumassa rataan ja sen jälkeen otin verkkahypyt. Radalle pääsin numerolla 9 ja aluksi sai ottaa yhden hyppy-yrityksen esteelle numero 6. Alli meni helposti yli. Rata meni alussa tosi hyvin, mutta harmittavasti vitoseste tippui ja saimme siis neljä virhepistettä. Lopullinen sijoituksemme oli huima 22/29. Radasta ei tullut videota, koska isi tuli kuvaamaan vasta sen jälkeen.
Hipun kanssa tein nopean verkan. Hyppäsin vain pari estettä ja sitten menin radalle. Hyppäsin taas sen harjoitusesteen. Rata sujui tosi kivasti, vaikka ennen seiskaestettä Hippu jäi pomppimaan. Uusinta meni myös kivasti ja sijoituimme seitsemänsiksi. Hippu sai vihreän ruusukkeen ja oli ihan yli-innoissaan!
80cm luokassa menin Allilla numerolla kolme. Verkassa oli pieniä ongelmia laukan kanssa. Rata alkoi hyvin ja perusrata menikin puhtaasti. Uusinnan ykkösellä Alli kielsi, vaikka olisi ihan hyvin voinut hypätä. Uusi yritys, jonka jälkeen menin "väärää" eli vaikeampaa reittiä. Ysiltä pudotus ja sen jälkeen loppurata meni hyvin. Saimme myös aikavirheitä, joten sijoitus oli lopulta 14/25.
Hipulla tein taas pikaverkan. Radalla Hippu oli hyvä, mutta vähän väsynyt. Saimme taas tuplanollan, mutta hidas aika jätti meidät palkintosijojen ulkopuolelle sijalle 9/25.
Lähdimme kotiin aika pian ja kotona kylmäsin Hipun jalat. Ponit jäivät sisälle.
Kuvia tulee jossain vaiheessa luultavasti erilliseen postaukseen, kunhan niitä saan.






2 kommenttia:

  1. Hieno postaus ja kivat nuo videot! Näitä on ilo lukea!😊 videossa näkee hyvin kuinka Alli taitaa esteillä olla aika pirtsakka??!!😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti paljon! Allilla on virtaa esteillä tosi paljon, pitäis kuskin osata pidättää sitä enemmän:D

      Poista