perjantai 25. heinäkuuta 2014

Tuuppailuja, hyppyjä ja Hippu 10w

Moi!

Taas on kirjoittelu jäänyt, kun olen itse ollut reissussa ja tallipäivinä ei ole juurikaan huvittanut kirjoittaa. Nyt koitan tiivistää tähän postaukseen muutamia juttuja joita ponien kanssa ollaan tehty.

Maanantaina olin Allilla koulutunnilla. Teimme ihan perusjuttuja, kuten siirtymiä ja itse sain paljon
neuvoja nuoren ponin ratsastukseen. Alli oli tosi kiva ja yllätti rauhallisuudellaan.
Tunnin jälkeen valmentajani meni Hipulla ja itse kävin lopuksi kävelemässä sillä loppukäynnit. Ilmoitin molemmat ponit Raken estekisoihin, jotka ovat lauantaina 26.7



Tiistaina Allilla oli vapaa ja tuuppailin Hipun kanssa kentällä. Hippu oli ihan super, vaikka itse olinkin ajoittain hukassa. En itse asiassa edes muista, mitä teimme. Illalla lähdimme laivalle.

Keskiviikkona olin itse Ruotsissa ja valmentajani meni Hipulla. Allilla oli taas vapaa.

Torstaina olin Allilla koulutunnilla. Menimme pätkiä Ponibreedersin kouluohjelmasta. Alli oli taas ihan super, vaikka se olikin varmaan elämänsä ensimmäistä kertaa maneesissa. Muutaman kerran poni jännittyi, mutta muuten oli ihan rauhassa.
Tunin jälkeen hyppäsin Hipulla paria estettä. Emme menneet mitään isoa, vaan n. 70-80cm. Lopuksi hyppäsin pari maastoestettä. Hippu oli tosi kiva!
Juhlimme myös Hipun 10-vuotis synttäreitä. Hippu sai kakun, jonka sisällä oli porkkanaa ja mansikkamarmelaadeja. Lahjoin myös Allia parilla porkkanalla, koska sehän oli mukana Hipun "kaverisynttäreillä"!






Perjantaina eli tänään kävimme tekemässä aamutallin. Illemmalla menemme vielä pakkaamaan kisakamat ja kävelyttämään poneja.

2 kommenttia:

  1. Moi, olen Allin entinen omistaja ja kasvatti. Alli asui meillä varsasta asti, kunnes se meni Tanjalle. Se asui koulutusvaiheensa maneesitallilla, ja on käynyt siis maneesissa varsasta asti, joten ei ollut eka kerta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa okei! Vaikutti vaan just siltä, että on eka kerta...:D

      Poista