tiistai 1. heinäkuuta 2014

Puomityöskentelyä

Moi!

Huhhuh, taas on ollut kaikkea muuta kivaa tekemistä, enkä ole yhtään kerennyt päivittelemään blogia. Nyt on taas aikaa ja päätinkin väkertää postauksen tämän päivän puomi-/kavalettiharjoituksista. Loppuun laitan myös kuvia edellisiltä päiviltä, kun kerrankin tehtiin jotain erilaista.
 Mutta takaisin tähän päivään. Menimme äidin kanssa tallille iltapäivällä. Hippu joutuu nyt olemaan yksin tarhassa, kun Typy (Hipun ex-tarhakaveri) muuttu uudelle tallille. Tallille mennessämme Hippu hirnui tarhan portilla. Otin sen sisälle ja laitoimme sen vesiboksissa kuntoon.
Äiti verrytteli Hippua sillä aikaa, kun rakensin puomeista rataa. Hypyytin Namua kentällä ja samalla pidin äidille vähän tuntia.
Päästyäni itse ratsaille menin ensin ravissa kahdeksikkoa, jonka keskellä oli puomit. Hippu ei meinannut olla kuulolla, mutta tuli pian paljon paremmaksi. Menin ravissa puomia, jonka jälkeen oli pieni ristikko. Hippu ei viitsinyt nostella jalkojaan, mutta meni muuten hyvin. Menin saman jutun laukassa ja sen jälkeen jäin laukkaamaan ympyrälle, jossa oli ristikko. Laukassa Hippu oli tosi hyvä ja ihan innoissaan!
Aloin mennä ravissa ympyrä-puomi-kaksi raviaskelta-kavaletti-muutama raviaskel-puomi sarjaa. Se meni hyvin, kunhan sain Hipun ensin liikkumaan kunnolla. Lopuksi siirsimme taaimmaisen puomin kahden raviaskeleen päähän kavaletista ja menin sen vielä muutaman kerran. Hippu oli lopussa tosi kiva!
Hippu pääsi karsinaan syömään heinää kylmäpaketit jaloissa ja me pakkasimme kasan rehuja reissulle, josta kuulette myöhemmin.



Vika poseeraus Typyn kanssa

Ohjasajoa, tais olla sunnuntaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti