torstai 10. heinäkuuta 2014

Summercamp 2014 #2


Moi!

Toinen osa postaussarjaa nimeltä Summercamp 2014 ilmestyy nyt. Pahoittelen, etten voi kirjoittaa kovin usein, mutta vietän lomaa mielelläni poissa tietokoneelta...
Tiistaina kävin harrastamassa vakavamielistä kouluratsastusta. Äiti meni ensin hetken ja sitten minä. Hippu oli aika laiska, mutta heräsi pian. Ravi olisi saanut ehdottomasti olla pidempää, mutta muuten meni tosi kivasti. Varsinkin laukassa Hippu yllätti positiivisesti pysymällä hienosti muodossa ja taipumalla ympyröillä.
Ratsastuksen jälkeen otimme satulan ja suojat pois ja kävimme kahlaamassa. Hippu meni veteen hyvin ja roiski taas ihan innoissaan. Ja kuten arvata saattaa, oli kuskikin aivan likomärkä.
Keskiviikkona kävimme maastossa. Kävelimme ensin metsätietä ja golfkentän reunaa ja sitten päädyimme kivalle, ehkä n. kilometrin pituiselle metsälenkille. Menin sen ympäri pari kertaa. Suurimman osan ravasin, muutamassa kohtaa laukkasin ja ihan parissa kivikossa jouduin kävelemään. Hippu oli hienosti ja ihan innoissaan! Kävelimme takaisin tallille, mutta emme käyneet uimassa. Hippu oli ihan hiessä, joten huuhdoin sen ennen tarhaan vientiä.
Torstaina kävimme aamulla hyppäämässä. Äiti verrytteli sillä aikaa, kun rakensin rataa. Päästyäni ratsaille ravasin ensin pari kierrosta ja sen jälkeen hyppäsin kaarevalla linjalla kaksi pientä ristikkoa. Hypyt menivät hyvin, kun sain Hipun tuotua hyvin ekalle esteelle. Äiti nosti ristikon n. 80cmkorkeiksi pystyiksi ja tulin ne uudestaan. Hippu tuli aluksi tosi lähelle, mutta toisella kerralla sain sen hyvin sisään.
Käveltyäni hetken hyppäsin linjaa, jossa oli pieni pysty ja pieni okseri. Se sujui oikeasti tosi hyvin ja Hipun askeleet sopivat väliin ihan täydellisesti. Linjan jälkeen menin yksittäisen n. 90cm korkeanportin, josta menimme laakahypyllä rimaa hipoen, ja sarjan, jonka sisääntulon sössin ihan totaalisesti.
Lyhensimme sarjaväliä ja nostimme kaikki esteen 80-90cm korkeiksi. Hyppäsin pienen radan, jonka jälkeen annoin Hipun kävellä. Rata meni hyvin ja kaikki paikat osui ihan nappiin.
Lopuksi menin pitkää vesimattoa. En ole ikinä sellaista hypännyt ja pieni epävarmuuteni tarttui Hippuun aiheuttaen kaksi kieltoa. Kolmannella kerralla laitoimme esteen molemmille puolille puomit joiden välistä piti mennä. Pääsimme veden kaksi kertaa ja Hippu sai valtavat kehut. Ravasin loppuravit ja kävimme taas uittamassa.







 
 
Viimeinen kuva c: Essi Lumme. Kuva otettu sunnuntain valmennuksesta, josta on juttua edellisessä postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti