sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Summercamp 2014 #3

Moi!

Taas on aika jatkaa Summercamp 2014-postaussarjaa. Tällä hetkellä on menossa niin jänniä juttuja, että en meinaa malttaa salata niitä hetkeäkään. Jätän niiden asioiden selventämisen kuitenkin myöhemmäksi, kunhan saamme loput jutut selvitettyä varmoiksi.
Mutta nyt takaisin itse asiaan, eli meidän kesäleiriin.
Perjantaina pari tuttuamme tulivat hevosineen Takkulaan ja lähdimme maastoon. Kävelimme saman lenkin, josta kerroin viime postauksessa. Hippu oli kiltisti, eikä pelännyt edes golffaajia. Emme menneet muuta kuin käyntiä, koska mukana oli shetlanninponi, joka ei meinannut pysyä mukana edes käynnissä. Lenkin jälkeen riisuimme hepoilta satulat ja suojat ja lähdimme uittamaan. Kaikki hepat olivat tosi kiltisti. Hippu meni veteen helposti, shetlanninponi Krista tuli taluttamalla, mutta kolmas hevonen, Max, ei ensin meinannut suostua astumaan pois rantapenkalta. Kävimme Hipun ja Kristan kanssa ihan kunnolla uimassa, mutta Max tyytyi kahlaamaan. Kävelimme takaisin tallille ja hepat olivat taas kiltisti.
Lauantaina kävimme aamulla Hennalassa katsomassa estekisoja samojen tuttujemme kanssa, jotka olivat perjantaina maastoilemassa.
Illalla kävin Hipun kanssa kentällä pyörimässä ilman satulaa. Kävelin ja ravasin ihan rennosti ja Hippu oli tosi kiva ja tasainen. Loppuun tein laukkatreenin, jossa laukkasin ensin vasempaan kierrokseen viisi kierrosta ja sitten sama juttu oikeaan. Hippu oli ihan innoissaan ja teki omia spurttejaan koko ajan. Kymmenen kierrosta laukkaa Takkulan isolla kentällä vie meiltä virallisesti 6.41.37 sekuntia. Lopuksi ravasin eteen-alas ja kävelin pitkään.
Sunnuntaina kävimme aamulla taas niiden samojen tuttujemme tallilla. Olimme siellä hitusen ennen yhdeksää. Aluksi puuhailin ja ratsastin erään ponin kanssa. Hyppäsimme vähän ja poni oli kiva. Ponista kuulette luultavasti lisää muutaman asian selvittyä.
Ponin jälkeen kokeilin Max-lämppäriä. Se oli tosi energinen ja testasi, mutta tasoituttuaan oli tosi mukava! Menin vain vähän ravia, mutta ravi oli tasaista ja isoa.
Tätä kirjoittaessani äiti on Hipun kanssa maastossa. Itse en Hipulla käynyt, koska päivällä oli kuuma ja äiti halusi mennä maastolenkille.
 
 


 

 
Mun erittäin puhdas ja reipas ratsuhevonen
 
Tässä vielä pientä esimakua mahdollisesta tulevaisuudesta, arvauksia saa ja pitää heitellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti