sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Palleron pompputunti

Moi!

Meillä oli Allin kanssa taas estevalmennus. Menin tallille aika viime tipassa ja laitoin ponin pikaisesti kuntoon.
Kävelin kentällä n. 5 minuuttia ja sitten aloimme tehdä sileällä raviympyröitä. Alli meni tosi reippaasti, mutta oli muuten kiva.
Aluksi hyppäsimme ympyrällä ristikkoa. Se meni hyvin ja Alli oli ihan innoissaan. Menimme ristikon neljä kertaa ja sen jälkeen hyppäsimme pientä pystyä ja vesimattoa. Molemmat menivät hyvin eikä Alli kytännyt kamalaa vesimattoa yhtään!
Menimme vielä sarjaa kerran ja sen onnistuessa hyppäsimme radan. Ensimmäisellä radalla kämmäsin sarjalle sisääntulon aivan täysin ja vauhti meinasi loppua kesken. Alli kuitenkin pelasti venyttämällä laukkaansa omatoimisesti ja loppurata sujuikin oikein hyvin.
Toinen rata olikin paljon lyhyempi ja helpompi. Alli meni tosi nätisti, mutta laukat vaihdettiin jälleen kerran ravin kautta. Hypyt onnistuivat hienosti eikä vauhtiakaan ollut enää niin paljon.
Lopuksi hyppäsimme 85cm okserin kerran. Kuulostaa pieneltä, mutta Allin selässä se tuntui ihan valtavalta! Yli päästiin kunnialla ja tunti lopetettin siihen. Olin poniin ihan huipputyytyväinen, on se vaan hieno!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti