perjantai 18. heinäkuuta 2014

Pikkuponi pomppii

Moi!

Tänään olin Allilla esevalmennuksessa. Hippu ei päässyt ollenkaan, koska sillä on taas kenkä irti.
Menimme tallille aamulla kaverini Piitun kanssa. Piitu meni Allilla ehkä vartin ja sen jälkeen kuvailimme maastossa. Alli oli kiltisti ja vauhdikas!

My girls♥

 
Illalla kävin Allin kanssa vielä estevalmennuksessa. Hypättiin yksittäistä ristikkoa alkuun ja se meni hyvin, tosin vauhtia oli ihan liikaa.
Sitten hyppäsimme sarjaa. Alli ei oikein päässyt sarjaväliin sopivilla askelilla, mutta hyppäsi silti hyvin. Tulimme sarjan ehkä kolmesti ja viimeisellä kerralla osuttiin jopa sopivaan paikkaan.
Lopuksi menimme rataa. Rata oli helppo, mutta viimeinen okseri näytti tooooosi isolta! Alli ylitti sen helposti, vaikka tulikin aika lähelle. Menimme pelkän okserin muutaman kerran ja se meni lopussa hyvin ja kunnon ilmavaralla.
Kävelin Allin kanssa loppukäynnit maastakäsin ja tallissa olikin kunnon homma saada neiti herkkäsielu vesikarsinaan. Pienen neuvottelun ja riimunnarulla huitomisen jälkeen saimme ponin vesiboksiin ja huuhdoin sen hyvin.
Hippu ja Alli jäivät molemmat syömään iltaruokia karsinoihinsa ja Hippu oli ihan mustasukkainen kun Alli sai hypätä mutta Hippu ei.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti