keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Tuuppailua, riimuilua ja vanhoja, hyviä muistoja

Moi!

Taas tulee kyllä niin sisällökäs postaus, että...

Eilen olin Allilla kouluvalkussa. Alli oli tosi kiva ja pehmeä, vaikka ajoittain näkikin jotain poninsyöjämörköjä. Menimme ponibreedersin koulurataa ja se meni tosi kivasti! Valmennuksesta ei juuri muuta kerrottavaa olekkaan.

Hipulla oli kevyt päivä, kävin sillä höntsäilemässä maneesissa pelkällä riimulla. Hippu oli kiva ja tosi herkkä! Menin kaikki askellajit läpi ja tein vähän väistöjä. Lopuksi tein maastakäsin hommia ja ne sujuivat hyvin, Hippu jopa kuunteli minua eikä vaan ihaillut maisemia.

Tänään kävimme äidin kanssa liikuttamassa ponit. Menin Allilla taas sitä koulurataa. Alli olisi halunnut esittää upeita laukanvaihtojaan, mutta muuten meni kyllä tosi hyvin. Ravikin pysyi rauhallisena ja siirtymät oli kerrankin melko siistejä ja täsmällisiä.
Lopuksi kävin Hipun selässä ihan hetken ajan. Hippu esitti autuaan tietämätöntä siitä, mitä tarkoittaa jarru. Pienen keskustelun jälkeen annoin olla ja hoidimme hepat pois.

Illalla suuntasimme katsomaan Amandaa (jos joku ei tiedä, niin Amanda on siis eka ponini, joka on nyt tutuillamme ylläpidossa). Amanda oli aluksi vähän moksmöks-tuulella kun oltiin "hylätty" se vuodeksi sinne ylläpitopaikkaan. Pian ponny leppyi ja oli taas oma itsensä. Kävimme ensin maastolenkillä, mukanamme oli siis Amandan ylläpitäjä omalla suokillaan, Mikillä. Amanda oli aika laiska.
Kentällä menin puomeja ja kaarevia teitä. Amanda oli ihan kiva, mutta tosi etupainoinen. Välissä menin hetken Mikillä (Mikki on Hipun velipuoli, niillä on sama isä, eli Mikker). Mikki oli tosi herkkä ja en osannut yhtään mennä sillä. Vaihdoimme taas heppoja ja menin Amandalla hetken ilman satulaa. Ponny oli aivan ihana ja tuli sellainen olo, että tulin kotiin (menin Amandalla tosi paljon ilman satulaa silloin, kun se asui meillä). Kävelimme loppukäynnit ja hoidimme hepat pois.
Mikki

The love of my life, Amanda♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti