perjantai 4. heinäkuuta 2014

Matkasuunnitelmia

Moi!

Viime postauksessa lupailin infoa tulevasta reissustamme, ja nyt olen tosi iloinen, että jätin aiheesta kertomisen myöhemmäksi.
Alunperin oli tarkoitus, että lähdemme Hipun kanssa sen vanhalle omistajalle tämän viikonlopun aikana ja jäämme sinne viikoksi valmentautumaan ja käymme kisoissa Valkeakoskella. Sieltä oli tarkoitus jatkaa mummolaani Lahteen, jossa Hipun piti majoittua läheisellä Takkulan ratsastuskoululla. Matkaan tulikin pieniä mutkia, ja pitkän selvittelyn jälkeen jätän sen reissun tekemättä.
Jotta asiat menisivät mahdollisimman monimutkaisesti, päätimme aikaistaa Takkulaan menoa viikolla. Selvittelimme traileria ja kyytiä muutaman päivän ja tänään saimme sitten varmistuksen, että lähdemme huomenna illalla. Pappani tulee hakemaan meidät seitsemän aikoihin ja olemme perillä ennen yhdeksää. Viivymme takkulassa luultavasti viikon.
Pakkaamiseen ei oikein ollut aikaa, kun tulimme tänään tallilta kotiin ennen trailerin varmistumista. Hipulle on nyt pakattu lisärehut, mutta ei tavallisia väkirehuja ja itse pakkasin juuri ennen tämän postauksen tekoa.
En malta odottaa reissuamme, ja tulen kirjoittamaan siitä mahdollisimman paljon viikon aikana.
Loppuun muutama julkaisematon kuva tältä viikolta:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti