tiistai 17. kesäkuuta 2014

Eilinen kouluvalmennus

Moi!

Minun piti väkertää tämä postaus jo eilen, mutta en ehtinyt. Siispä kirjoitan eilisestä valmennuksesta tänään.
Hoitelin Hipun rauhassa kuntoon ja ehdin verrytellä hyvin ennen tuntini alkua. Verrytellessä tein paljon siirtymiä ja kaarevia teitä. Hippu oli tosi paljon ohjaa vasten enkä saanut pidätteitä kunnolla läpi.
Tunnin alussa Jaana käski minun tunkea taskuuni sellaisen ihme palikan ja sen jälkeen laittamaan sen päälle. Ihmettelin ensin, että mikäs juttu tämä nyt on, kunnes huomasin, että siinä "palikassa" oli kuulokkeet. Tungin ne korviini ja Jaana laittoi oman härpäkkeensä päälle. Jos joku ei nyt tajunnut, niin Jaanalla oli pieni mikrofoni josta sain kaikki viestit suoraan korvanappeihin, ja täten säästyttiin ylimääräiseltä huutamiselta.
Aloitimme tunnin siirtymillä ja Hippu oli koko ajan melko painava. Jouduimme olemaan pääty-ympyrällä, koska maneesissa oli samalla toinenkin tunti. Teimme myös voltteja ja Hippu taipui kohtuu hyvin.
Pienten välikäyntien jälkeen menimme ravi-seis-peruutus-ravi tehtävää. Ensin Hippu ei halunnut lainkaan pysähtyä, mutta tuli lopulta tosi herkäksi ja nopeaksi kaikille avuille.
Toinen tunti loppui, joten pääsimme isommalle ympyrälle. Teimme paljon laukannostoja ja laukasta raviin siirtymiä. Aluksi ravisiirtymät olivat jotain aivan kamalaa, mutta kun sain Hipun siirtymään raviin enemmän ulko-ohjalla, siirtymät menivät tosi hienosti ja saimme niistä jopa kehuja!
Ravasin loppuravit koko maneesia käyttäen ja samalla Jaana katsoi meidän kisaratoja videolta. Paljon pikkujuttuja pitää kuulemma hioa, mutta mitään suuria vikoja ei ollut.
Käveltyäni loppukäynnit vein Hipun talliin ja se sai puurot ja iltaheinät.



Ja laukka nousee!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti