sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Pitkäästä aikaa Typyllä

Moi!
Tänään oli tarkoitus mennä Hipulla estetunnille, mutta eilen irronneen kengän takia en voinut. Sain kuitenkin ratsastaa Typy-suokilla vähän koulua.
Tallille saapuessamme Delia ja sen varsa olivat ulkona ja kuvasin niitä hetken. Sen jälkeen otimme Typyn ja Hipun talliin ja laitois Typyn kuntoon.
Kiipesin Typyn selkään rampilta ja minusta tuntui, kuin olisin tosi korkealla. Kävelin alkukäynnit ja sen jälkeen aloin ravata. Typy oli edestä tosi raskas ja sillä oli tosi paljon energiaa. Se vain hirnui ja säntäili ja minä yritin saada sitä kuulolle.
Pyörin kaiken maailman ympyröillä ainakin 20 minuuttia käynnissä ja ravissa, ennen kuin sain hevoseen kunnon kontrollin. Typy alkoi tuntua ihan mukavalta eikä ollut enää niin painava. Laukassa oli taas vaikeuksia, mutta etenkin ravi sujui hyvin.
Kävelin välikäynnit, joiden jälkeen ravailin ja laukkailin rennosti ympäri kenttää. Lopuksi kävelin pitkin ohjin ja vein Typyn talliin.
Tuhkimotarinoita-ohjelman perhe, joka kävi tallillamme kuvauksissa pari viikkoa sitten tuli ratsastamaan. Minä talutin Ellu-ponia ja myös Typy oli hommissa. Hippu ei voinut osallistua irtoken¨kansä takia, mutta se kurkki touhujamme karsinansa kurkistusluukusta kiinnostuneena.
Juuri ennen kotiin lähtöä harjailin Hippua, annois sille puurot ja vein sen ulos.
Hippu oli ihan rakastunut varsaan ja tuijotti sitä koko ajan aidan takaa



 
 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti