torstai 19. kesäkuuta 2014

Pitkästä aikaa estevalmennus

Moikka!

Tänään jouduin heräämään aamulla "jo" kello 8 ja tallille lähdin heti yhdeksän jälkeen. Hain Hipun tarhasta ja harjasin sen. Kävimme äidin ja Virpin kanssa laittamassa esteet valmiiksi ja sen jälkeen kävin laittamassa Hipun kuntoon.
Verkkasin n. 20 minuuttia. Menin ravissa puomeja ja ympyröitä. Laukkailin puomien yli muutaman kerran ja sen jälkeen kävelin.
Aloitimme tunnin menemällä suhteutettua linjaa, johon piti saada 4 laukka-askelta. Hipun laukka oli kuitenkin lyyan lyhyt, emmekä päässeet linjaa kunnolla kertaakaan!
Seuraavaksi menimme kaarevan linjan, johon sai ottaa 5 tai 6 askelta. Noh, minä ja Hippu saimme linjan mentyä sujuvasti, kun askelia tuli 7, kun taas Napille 5 oli sopiva. Ihan pieni ero siis!
Menimme radan, jossa oli pari linjaa, kaareva tie ja yksi okseri. Ensimmäisellä kerralla se meni ihan hyvin, vaikka askeleiden kanssa oli taas ongelmia. Esteet nostettiin n. 90cm korkeiksi ja menimme radan uudestaan. Hippu pääsi kaikista esteistä yli, mutta sen askeleet eivät sopineet kummallekkaan linjalle. Hyppäsin vielä kerran pysty-okseri linjan, johon sain vihdoin ne 4 laukka-askelta. Kiitin Hippua ja tein loppuverkan.
Keräsimme esteet pois ja kävin tallissa kylmäämässä Hipun jalat ja antamassa puurot. Sen jälkeen se pääsi laitumelle nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä.




2 kommenttia:

  1. hyvin menee! hippua taitaa vaan vähän laiskottaa, niinkuin aina :D tuo sivun alussa otsikon alapuolella oleva kuva on muuten tosi hieno;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Hippua vähän laiskotti, vaikka yleensä se menee esteillä tosi lujaaXD

      Poista