torstai 26. kesäkuuta 2014

Estevalmennus

Moi!

Tänään meillä oli taas estevalmennus. Ennen sitä ehdin hyvin syötellä Hippua ja kantaa esteet. Verkkasin aika kevyesti puomeilla ravissa ja laukassa. Hippu oli kiva ja herkkä.
Alkuun menimme pientä ristikkoa ympyrällä. Aluksi ponnistuspaikat oli vähän hukassa, mutta parin toiston jälkeen meni jo hyvin. Teimme saman tehtävän molempiin suuntiin.
Seuraavaksi menimme suhteutettua linjaa, johon piti tulle neljä laukka-askelta. Menimme ekalla kerralla viidellä laukalla, mutta toisella kerralla saimme neljä askelta.
Harjoittelimme vielä paria kaarevaa tietä, joihin sai ratsastaa 4 tai 5 askelta. Hippu tuli molemmat linjat sujuvasti viidellä laukalla.
Lopuksi hyppäsimme radan. Radalla kaarevat linjat eivät oikein sujuneet ja itse kävin kaulalla yhden hypyn jälkeen, kun Hippu ei viitsinyt nostella jalkojaan.
Hyppäsimme radan uudestaan vähän isompana ja taas kaarevilla linjoilla oli vähän ongelmia. Tulin loppuun pelkät vaikeat kohdat ja sen jälkeen annoin Hipun ravata.
Keräsimme esteet pois kentältä ja vein Hipun talliin. Kylmäsin sen jalat ja samalla se sain syödä puuroja ja heiniä. Juuri ennen kotiin lähtöä otin kylmät pois ja vein Hipun ulos.
Kuvat ja video kertokoon vielä lisää:
Säädä videon laatu mutterista paremmaksi!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti