keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Puomeja ja kavaletteja

Moikka!

Päätin tehdä tänään Hipun kanssa jotain kivaa, joten huomista estetuntia varten verryttelin jo vähän puomeilla ja kavaleteilla.
Laitettuani Hipun kuntoon ja kannettuani puomit ja kavalettipalikat kentälle, menin kävelemään alkukäyntejä. Menin puomeja jo pitkin ohjin kävellessäni ihan sinne tänne poukkoillen ympäri kenttää.
Otin Hipun käynnissä kuulolle ja kävelin suunnittelemani radan kerran läpi. Huomasin yhden linjan olevan vinossa ja jalkauduin korjaamaan sen ennen kuin rupesin ravaamaan.
Menin ravissa korotettuja ravipuomeja. Aluksi Hippu ei yhtään venyttänyt askelta, joten se kopisutti puomeja koko ajan. Poni kuitenkin vetristyi ja puomit alkoivat heti sujua paljon paremmin.
Kävin tekemässä korotetuista ravipuomeista ristikon, joka oli huimat 20cm korkea. Menin radan pari kertaa laukassa ja se meni hyvin, mitä nyt itse vähän oikaisin parilla linjalla.
Annoin Hipun kävellä ja jalkauduin jälleen nostamaan ristikon n. 30cm korkeaksi.
Menin radan vielä kerran laukassa ja se meni tosi hyvin! Pari laukkaa jäi puomien jälkeen vastalaukoiksi, mutta muuten siis meni kyllä tosi hyvin.
Keräsin puomit pois ja kävin hyppäämässä maastoesteet kerran. Kävelin maastossa varmaan 30 minuutin loppukäynnit. Hippu oli aluksi ihan rauhassa, mutta pelästyi auton oven sulkeutumista ja kun piti mennä vesilätäköstä, se kiersi sen vaikka käskin mennä läpi. Seuraavaksi ylitimme ojan valtavalla loikalla ja heti hypyn jälkeen Hippu näki kissan ja löi liinat kiinni. Loppuun vielä yritin mennä vesilätäkön läpi ja Hippu alkoi hyppiä takajaloilleen. Pienen keskustelun jälkeen menimme lätäköstä ja Hippu pääsi talliin syömään heiniä ja puuroja. Kylmäsin jalat ja vein ponin takaisin pihalle.
Kuvat on eilen otettu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti