perjantai 13. kesäkuuta 2014

Hippu lomalla ja kuvailua

Moi!

Hippu on ollut nyt ns. kesälomalla. Tänään kävimme sen kanssa maastossa pienellä kävelylenkillä maasta käsin. Hipulla oli tosi paljon virtaa ja alkuun se vähän pelleili, mutta pidin sille kurinpalautuksen. Kävelimme jonkin aikaa niin, että menimme askeleen eteenpäin ja sen jälkeen pysähdyimme. Hippu alkoi hidastaa vauhtiaan. Loppu lenkki meni hyvin ja Hippu malttoi kävellä nätisti. Harjoittelimme vesilätäkön läpi kävelemistä, joka yleensä on vaikeaa. Tänään Hippu kuitenkin meni isoimpiinkin lätäköihin tosi hyvin eikä epäröinyt yhtään.
Maastosta tultuamme Hippu söi sisällä hetken iltapäiväheiniä ja sitten se pääsi Maija-ponin kanssa laitumelle. Hippu ja Maija tuli hyvin toimeen keskenään, ja molemmat söivät ihan rauhassa ilman mitään riehumista, vaikka naapurilaitumen hevoset juoksivat aidan vieressä vaikka kuinka kauan. Haimme Hipun ja Maijan sisälle reilun tunnin laitumella olon jälkeen. Molemmat antoivat hyvin kiinni.
Tallissa Hippu sai puurot ja jatkoi kesken jääneiden heiniensä syöntiä.
Loppuun kuvia. Pahoittelen osan kuvista laatua, kuvat on otettu pikkukameralla. Lisäksi maastossa Hippu vaikeutti valokuvausta heiluttamalla päätään ja liikkumalla koko ajan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti