lauantai 7. kesäkuuta 2014

KumRa seurakoulu 7.6

Moi!

Käytiin tänään kumpumäessä koulukisoissa. Heräsin 5.45 ja lähdimme tallille kello 7. Hoidin Hipun kisakuntiin ja letitin sen harjan. Lastasimme ponin ja lähdimme matkaan.
Kisapaikalla kävin maksamassa lähtömaksut ja hengailimme hetken aikaa. Otimme Hipun traikusta ja pian verryttelyryhmäni pääsi maneesiin. Verkassa Hippu oli hyvä ja meni tosi rennosti.
Menin ensin luokan he C:2. Rata meni tosi hyvin ja olin tyytyväinen, vaikka läukkalävistäjät loppuivatkin liian aikaisin. Lähdin toisiksi viimeisenä, ja pian kuulutettiin palkintojenjakoon päässeet ratsukot. Olimme sijalla 2, joten menimme vastaanottamaan sinisen ruusukkeen. Olin tosi ylpeä Hipusta!

Putet rules!

Aktiivinen kilpahevonen

Palkintojenjaon jälkeen odottelimme yli tunnin, että helppo B alkoi. Verkkasin pikaisesti ja verkan jälkeen alkoi sataa aivan kaatamalla.Pääsin radalle numerolla 4, mutta ennen sitä olin tietysti ehtinyt kastua aivan läpimäräksi. Rata ei ollut mielestäni kovin hyvä, mutta menimme johtoon yli 59% tuloksella. Odottelin luokan loppuun ja pian kuulutettiin, että voitin! Menimme taas palkintojenjakoon ja Hippu sai suitsiinsa sinivalkoisen ruusukkeen.
Palkintojenjaon jälkeen lastasimme Hipun ja lähdimme kotiin. Tallilla hoidimme Hipun ja vein sen ulos.




2 kommenttia:

  1. onnea hyvin menneistä kisoista! Ja kiva löytää poika-bloggaajia lisää , hieno tuo viimeinen kuva :) Upea suokki,vaikka eivät yleensä makuuni olekkaan.

    VastaaPoista