torstai 27. maaliskuuta 2014

Ilman satulaa + paljon kuvia

Moi!
Taas blogi on elänyt pientä hiljaiseloa, pahoitteluni siitä! Syynä on se, että kuvien saaminen on ollut mahdotonta kuvaaja puutteen takia. Tänään sain taas Millan kuvaamaan, joten postaukse toteuttaminen on taas mahdollista. Vielä senverran infoa viikonlopusta, että huomenna Hipun entiset omistajat tulevat käymään ja menemme lauantaina Eholle kisoihin.
Menimme tallille Millan kanssa puoli viisi. Ensin putsaasimme Hipun varusteita ulkona, kun oli niin kiva ilma. Hippu söi samalla iltapäiväheiniään tarhassa. Putsattuamme kamat otimme Hipun sisään ja harjasimme sen huolellisesti.
Menimme ilman satulaa, koska halusin antaa Hipulle vähän kevyemmän päivän ja päästä itse samalla vähän helpommalla. Alkuun kävelimme pienen maastolenkin ja sen jälkeen menimme kentälle.
Kentällä ravailin alkuun puolipitkällä ohjalla ja sen jälkeen otin Hipun kunnolla kuulolle ja tein siirtymiä. Hipulla oli tosi paljon energiaa, mutta se kuunteli silti hyvin. Siirtymien jälkeen tein pysähdyksiä ja Hippu oli tosi kiva ja herkkä!
Laukkasin ympyrällä. koska kentän toinen pääty oli niin kova, ettei siinä voinut muuta kuin kävellä. Laukassa Hippu oli kiva, mutta minulla oli pieniä vaikeuksia pysyä kyydissä, koska Hipun selkä oli tosi liukas enkä ole mennyt pitkään aikaan ilman satulaa.
Kokeilin ratsastaa niin, että istun selässä sivuttain, ja pääsimmekin etenemään huimat 4 askelta, ennen kuin tipuin suoraan jaloilleni Hipun viereen. Nauroin ja pyysin Millan punttaamaan minut takaisin kyytiin. Kokeilin uudestaan ja se sujuikin hyvin. Ratsastin hetken takaperin ja sen jälkeen olin vielä polvillani Hipun selässä.
Vaihdoimme suitsien tilalle naruriimun ja menin vielä hetkeksi selkään. Menin kaikki askellajit läpi ympyrällä ja yllätyin itsekin siitä, kuinka helppoa oli ratsastaa ilman suitsia.
Milla meni Hipulla vielä vähän aikaa ravissa ja käynnissä. Hippu oli kiltisti ja totteli hyvin. Kävelimme loppukäynnit ja kuvailimme samalla Hippua tallin pihassa.
Tallissa kylmäsimme Hipun jalan ja laitoimme sen seisomaan pesukarsinaan. Milla pesi Hipun läsin kuivashamppoola samalla, kun minä selvin hännän ja tasoitin harjan.
Juuri ennen lähtöä pesimme suojat ja annoimme Hipulle puurot.




Hups, tipuin!







epävirallinen rakennekuva

1 kommentti:

  1. Kiitos:) pitänee tehdä toi haaste kun oon saanut sen jo monta kertaa.

    VastaaPoista