sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Miks kaikki on aina niin vaikeeta?

Moi!
Tosiaan, otsikosta voitte päätellä, että taaskaan ei mennyt ihan kässärin mukaan.Välillä tuntuu, että mun kannattaisi unohtaa ratsastus ja aloittaa vaikka shakin pelaaminen.
Tänään päätin olla ajoissa tallilla ja olinkin siellä jo puoli yksi. Otin Hipun sisään ja kuorin sen liiotelluista loimikerroksistaan. Harjasin sitä pitkään ja hartaasti, kunnes sen karva kiilsi.
Kavioita putsatessani huomasin, että Hipulta puuttuu kenkä. Kenkä oli kuitenkin irronnut siististi eikä mitään repäisyjälkiä tms. ollut, joten päätin silti hieman kävelyttää ponia. Menin siis vähän vajaaksi puoleksi tunniksi kentälle kävelemään ilman satulaa. Tein pysähdyksiä ja kiemuroita ja Hippu toimikin oikein kivasti. Poni liikkui hyvin omalla moottorilla, mutta oli kuitenkin kevyt eikä vastustellut pidätteitä.
Käpsyttelyn jälkeen annoin ponille puurot ja laitoin sille ruuat valmiiksi ämpäreihin. Ponin syödessä heitin sille loimen päälle ja lopulta vein sen takaisin ulos. Yritin etsiä pudonnuttä kenkää tarhasta ainakin 20 minuuttia, mutta sitä ei vain löytynyt, joten lopetin etsinnät. Palasin hetkeksi talliin laittamaan Hipun kamat pois käytävältä ja lukitsemaan satulahuoneen. Menin vielä ottamaan Hipusta kuvia ja samalla katsoin, josko se kenkä kuitenkin olisi siellä tarhassa jossain näkösällä, mutta ei sitä edelleenkään löytynyt.
Nyt sitten toivon, että se kenkä ei ole huomenna Hipun tai Typyn (Hipun tarhakaverin) kavionpohjassa!


Ai siis mää vai?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti