sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Video ja kuulumisia:)

Moi!
Päätin tehdä minusta ja Hipusta videon. Videolle olen kerännyt kuvia meidän yhteiseltä matkalta, jota on takana jo yli puoli vuotta! Palautetta saa ja pitääkin antaa. Video ei suostu ilmestymään tähän, joten laitoin siihen linkin.
Linkki videoon<Klik
Tänään menimme koko perheen voimin tallille puoli kahdelta. Hoidin Hipun kuntoon ja lähdin maastoon kävelemään alkukäynnit. Hippu kyttäsi yhtä puuta, mutta muuten se meni hyvin eikä pomppinut. Tultuani takaisin tallille iskä sanoi, ettei ulkona voi kuvata kun sataa, joten meninkin maneesiin ratsastamaan, vaikka suunnitelmana oli mennä kentällä.
Menin ensin avoja ja sulkuja käynnissä. Poni oli ihan kiva, mutta oikeassa kierroksessa yritti purra kiinni sisäohjaan. Hippu pelkäsi (esitti pelkäävänsä) maneesin toista päätyä ja yritti spurtata sieltä pois, joten tein tosissani töitä, että saan sen kuuntelemaan itseäni. Menin ravissa ympyröitä ja puomeja. Hippu meni muuten tosi nätisti, mutta kerran siirtyi käyntiin kesken puomisarjan.
Kokeilin nostaa laukat pysähdyksestä ja se onnistuikin ihan hyvin. Menin laukassa paljon ympyröitä ja Hippu taipui oikein kivasti. Kerran poni yritti kiihdyttää, mutta huomasi kyllä pian, ettei se ollut kovin kannattava teko. Niinpä waawi laukkasi kuuliaisesti.
Ravailin vielä ympyröitä ja puomeja. Puomeilla Hippu meni pari kertaa tosi hyvin ja siitä oikein tunsi, kuinka se ponnistaa jokaisella jalalla ylöspäin. Ympyrätkin meni kivasti ja Hippu taipui nyt molempiin suuntiin pehmeästi. Jouduin lopettamaan siihen, koska maneesissa alkoi estetunti ja minun piti ehtiä vielä kävellä.
Laitoin Hipun pois ja vein kamat sen kaappiin. Äiti antoi ponille puurot ja kerkisin katsoa estetuntia hetken, ennen kuin veimme Hipun ulos ja lähdimme kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti