perjantai 3. tammikuuta 2014

Pikaisesti kuulumisia:)

Moi! En eilen kirjoittanut mitään, vaikka kävinkin tallilla. Saatte siis tänään kuulla parin päivän kuulumiset.
Eilen köpöttelimme maneesissa ja teimme paljon laukkajuttuja. Hippu oli kiva ja liikkui hyvin eteenpäin. Menin estesatulalla ja hömpöttelin koko ajan puolipitkin ohjin. Eilisestä ei oo kuvia enkä nyt ala sen enempää selittelemään.
Tänään menimme koulujuttuja. Hoidettuani Hipun menin maneesiin ja kävelin 10 minuuttia. Otin ohjat ja menin väistöjä. hippu oli kiva ja liikkui hyvin.
Menin väistöjä myös ravissa ja tänään ne onnistui tosi hyvin! Väistöjen jälkeen menin ympyröitä ja kiemurauria ravissa. Hippu ei ensin meinannut asettua, mutta antoi pian periksi. Poni yritti myös vetää välillä ohjasta vastaan, jos tein pidätteitä.
Treenasin aikuismerkin kouluohjelmaa, koska tavoitteenani on saada siitä seuraavalla kaudella hyviä tuloksia. Hippu liikkui kuitenkin liian pitkänä ja laukannostot oli aika huonoja. Myös pysähdykset olivat kamalia, koska Hippu tunki takamustaan jatkuvasti johonkin suuntaan.
Seuraavaksi testasin helpon Cn rataa, koska sen osaisin vaikka silmät kiinni, toisin kuin aikuismerkissä joudun miettimään kamalasti. Tämä rata menikin hyvin ja Hippu liikkui paljon paremmin ohjan ja pohkeen välissä. Edelleen pysähdykset oli heikkoja.
Päätin harjoitella pysähdyksiä. Ensin pysähdyin käynnistä ja sitten ravista. Nyt pysähdykset onnistui joka kerta, en siis yhtään tajua, miksi ne ei kouluradoilla onnistu!
Sain tosi hyviä pysähdyksiä ja kun niiden jälkeen kokosin Hippua enemmän, se alkoi liikkua aivan mielettömän hyvässä muodossa ja otti tosi hyvin takajalat alleen. Hieno waawi♥
Laukkailin pari kierrosta erikokoisilla ympyröillä. Hippu laukkasi ihanasti ja olin tosi tyytyväinen! Tein vielä ravissa paljon ympyröitä ja kun Hippu ravasi hyvässä muodossa aktiivisesti annoin sen venyttää eteen-alas.
Kävelin pitkät loppukäynnit ja vein ponin talliin. Otin siltä kamat pois ja laitoin sille loimen. Venyttelin ponin kanssa ja annoin sille puurot. Lopuksi taisin lähteä kotiin.
Tältäkään päivältä ei ole ratsastuskuvia, mutta otin Hipusta kuvia muuten vaan.
Laama♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti