lauantai 25. tammikuuta 2014

Postaustaukoa ja talvista kuvailua

Moi kaikille pitkästä aikaa!
Olen nyt pitänyt pientä postaustaukoa, koska Hipulla on ollut hyvinansaittu talviloma. Tiistaina äiti oli sillä tunnilla, mutta sen jälkeen sitä on vain kävelytelty ja pakkastakin on ollut koko ajan -20 tai enemmän, joten loma tuli juuri hyvään aikaan.
Ja ainiin, poistin blogin vanhan "banneripajan" ja tein uuden, joten tästä lähtien teen ilmaisia bannereita!
Tänään kuitenkin päätin taas kirjottaa, kun saatiin taas kivoja kuvia. Menimme siis äidin kanssa tallille puoli yksi. Otimme Hipun sisälle ja laitoin sen kuntoon vesiboksissa. Poni oli ihan hyväntuulisen oloinen.
Laitoin suitset ja menimme kävelylle äidin ja Namun kanssa. Teimme n. puolen tunnin lenkin. Hippu oli rauhallinen ja se ei juurikaan säpsynyt tai jos se kuuli oudon äänen, se vain nosti päätä ja kuunteli.
Otimme aika paljon kuvia ja minulla on _kaikissa_ kuvissa kypärä päässä, koska ajattelin ensin ratsastaa osan lenkistä, mutta en löytänyt mitään hyvää selkäännousupaikkaa ja häpeäkseni myönnän, etten pääse hyppäämään Hipun selkään ilman satulaa.
Tallin pihassa otimme vielä Hipusta epävirallisen rakennekuvan. Hippu seisoi hyvin paikallaan, mutta huomasin myöhemmin, että sen jalat oli vähän huonossa asennossa.
Hoidin Hipun ulkoilukuntoon ja annoin sille puurot. Ponin syötyä se sai uuden toppaloimensa päälle ja pääsi ulos. Otimme Hipusta vielä kuvia tarhassa, ennen kuin lähdimme kotiin.
Voisitteko käydä tykkäämässä kuvastani kuvakilpailussa?? Kuvaan pääset painamalla tästä
Jotta voit tykätä kuvasta, sinun täytyy kirjautua sisään facebookkiin. Kiitos tuhannesti, jos viitsit auttaa!:)


epävirallinen rakennekuva
Ponia alkoi väsyttää♥



5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :)

    http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Rakenne kuvissa kuvaajan puoleiset jalat pitäisi olla "avoinna" eli toisin päin miten tuossa on :)
    Mutta ihana heppa ja ihana blogi :))

    VastaaPoista