lauantai 14. joulukuuta 2013

Energinen poni:3

Heippulis hei! En ole ratsastanut keskiviikon jälkeen, joten on ollut pari päivää taukoa postauksista (paitsi tietysti tuo joulukalenteri...).
Torstaina Jaana ratsasti Hipun ja eilen sillä oli vapaata.
Tänään menin taas tallille ja Hippu tuli tarhassa portille vastaan♥ Vein ponin sisään ja laitoin sen kuntoon. Hippu ei aluksi vaikuttanut kovin hyväntuuliselta, mutta yllätyksekseni se ei kuitenkaan ollut sitä.
Käveltyäni loppukäynnit aloin ratsastaa siirtymiä ja ympyröitä. Hippu oli aika reipas, joten tein paljon hidastuksia myös askellajien sisällä. Harjoittelin myös kerran aikuismerkin kouluohjelman läpi ihan huvin vuoksi, etten unohda sitä. Ohjelma meni hyvin laukkaosuuteen asti, jonka jälkeen Hippu kiihdytteli vähän turhan paljon. Kuitenkin olin melko tyytyväinen Hipun suoritukseen.

Ei me kaikkia laukkoja näin onnettoman surkealla menestyksellä mennä, mutta tää on tosiaan aika kauhee!
Sitten menin vähän kahdeksikkoa laukassa. Onnistuin saamaan kaikki vaihdot puhtaasti, joten en voinut olla mitään muuta, kuin tyytyväinen! Annoin Hipun kävellä pitkät välikäynnit.
Menin väistöjä ravissa, mutta ne ei ollut oiken meidän vahvuus tänään... Tai Hippu ois kai osannu, mutta mä en oikein ollu kartalla, joten heti muutaman onnistuneen askeleen jälkeen annoin olla.
Tehtiin loppuun ympyröitä ravissa ja pari laukannostoa. Laukat meni tänään tosi hyvin! Laukkahan on Hipun heikoin askellajai, joten olen aina tosi tyytyväinen, kun saan laukan pyörimään ja Hipun liikkumaan tasapainossa ja muodossa.
Kävelin pitkät loppukäynnit ja laitoin Hipun pois. Annoin sille iltapuurot ja koska muut hevoset olivat jo saaneet iltaruuat annoin myös ne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti